• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

De vent achter de tent

Mijn naam is Robert Heideman (1975) en ik ben een ondernemer in hart en nieren. Dat hart besloot ik te volgen. Ik had tot 2019 met een toenmalige compagnon een goedlopend interimbureau, uitsluitend gericht op het onderwijs en dan met name gespecialiseerd in leidinggevende functies.

Ik merkte dat ik ook andere functies in het onderwijs én klanten buiten het onderwijs wilde bedienen. Nóg meer mensen helpen met het vinden van de juiste interim kandidaat voor hun organisatie. Daarom ben ik uit het vorige interimbureau gestapt en ben ik mijn eigen interimbureau begonnen. Mijn unieke werkwijze en persoonlijke stijl zet ik graag in voor diverse branches, ook in het onderwijs.

 

En zie daar: Bureau Ad Interim

Een bureau dat past bij mijn achtergrond in het bedrijfsleven en bij mijn ervaring in het interim management. Een bureau dat past bij wat mijn hart wil: connecties maken, oprechte relaties aangaan en mensen verder helpen.

Daarom is dit interim management bureau niet het grootste bureau, maar wel een bureau met een heel groot netwerk. Het is een bureau waar de aandacht voor de mens centraal staat. Waar ik samen met anderen iedere dag weer voor u klaar sta. Waar we alle professionals persoonlijk kennen en u de allerbeste kunnen aanraden. Zo brengen we vraag en aanbod bij elkaar. Samen.