• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

De vent achter de tent

Mijn naam is Robert Heideman (1975) en ik ben een ondernemer in hart en nieren. Dat hart besloot ik te volgen. Ik had tot 2019 met een compagnon een recruitmentbureau, vooral gericht op het onderwijs.

Maar ik merkte dat ik meer wilde. Ik wilde nog meer mensen helpen met het vinden van de juiste kandidaat voor hun organisatie. Mijn unieke werkwijze en persoonlijke stijl zet ik daarom graag in voor diverse branches.

 

En zie daar: Bureau Ad Interim

Een bureau dat past bij mijn achtergrond in het bedrijfsleven en bij mijn ervaring in het interim management. Een bureau dat past bij wat mijn hart wil: connecties maken, oprechte relaties aangaan en mensen verder helpen.

Daarom is dit interim management bureau niet het grootste bureau. Het is een bureau waar de aandacht voor de mens centraal staat. Waar ik samen met anderen iedere dag weer voor u klaar sta. Waar we alle professionals persoonlijk kennen en u de allerbeste kunnen aanraden. Zo brengen we vraag en aanbod bij elkaar. Samen.