• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Wat we doen

Bij Bureau Ad Interim zoeken én vinden we de juiste interim kandidaten. Door onze jarenlange ervaring in het interim management weten we precies wat u nodig heeft. Als u op zoek bent naar een interim of freelance professional, een freelancer of ZZP'er: wij kennen de markt en daardoor weten we wat er speelt. Wij bieden u dan ook alle voordelen van een klein interim management bureau met het netwerk van een grote speler. Wij zijn een club met ambitie! Wij zijn gericht op oplossingen en dagelijkse verbetering.

Onze opdrachtgevers en professionals zijn gevestigd door heel Nederland. Wij weten de beste professionals altijd te vinden en koppelen ze aan de juiste werkgever. Ons netwerk wordt dus iedere dag weer een beetje groter, want we werken er met zorg en aandacht aan.

Iedere professional kennen we persoonlijk. Ook de opdrachtgever vragen we het hemd van het lijf. Zodat we zeker weten dat opdrachtgever en interim professional een absolute match zijn.

 

De keuze voor Bureau Ad Interim

Met Bureau Ad Interim zijn we actief in diverse sectoren. Concreet: in de financiële dienstverlening, marketing en sales, techniek, logistiek, ICT, zorg en welzijn, het onderwijs, voor de overheid en de bouw.

De functies zijn al net zo afwisselend. De opdracht voor interim management kan gaan om een management positie, een bestuurlijke functie of in het toezicht. Maar ook in ondersteunende functies weten wij de juiste kandidaat te matchen met een opdrachtgever.

Daarnaast zijn we niet zomaar een interim bureau. Wij werken op maatschappelijk verantwoorde wijze en steunen een aantal goede doelen. Wij hebben hart voor de zaak en voor elkaar.

 

Onze missie

Bij Bureau Ad Interim gaan we samen iedere dag weer voor die perfecte match tussen professional en opdrachtgever. Dat is de hartenwens van dit bureau. Om alle écht goede interim professionals in Nederland te vinden.

Om deze vervolgens te koppelen aan een geschikte opdracht(gever). Om de opdrachtgever hierin volledig te ontzorgen. Om alles te regelen, zodat er alleen nog maar een handtekening onder dat contract gezet hoeft te worden. Maar ook om wat terug te doen voor de maatschappij. Door goede doelen te steunen en op een maatschappelijk verantwoorde manier te ondernemen.

Het liefst delen we dat wat we ontvangen met anderen. Het ondernemen is voor ons meer dan alleen winst MAKEN. Wij willen die winst DELEN. Dit doen we samen met u.

 

Hart voor de zaak

We hebben hart voor de zaak. Wij willen met ons werk een oprechte verandering teweeg brengen. Gaan voor het ontzorgen van organisaties. Voor een marktconforme fee, voor een stapel (digitale) cv’s op uw bureau binnen korte tijd. Wij willen u de voordelen bieden van een bureau met de aandacht en passie voor het interim management.

 

Onze kernwaarden

Wij zijn mensen-mensen. Netwerkers. Wij zetten graag stappen en zijn altijd op zoek naar nieuwe dingen om te ontdekken. Bij alles wat we doen houden we de volgende  kernwaarden in ons achterhoofd: betrouwbaar, deskundig, zorgvuldig en professioneel onafhankelijk. Zo kijken we naar de wereld, zo kijken we naar u.

We drinken ook veel koffie. Uiteraard. Want wij geven iedere dag weer de volle 200% om volop in het leven te staan, om aan de slag te gaan met onze passie.

 

Hart voor het leven

Ons hart wil meer dan dat. Met Bureau Ad Interim ondersteunen we dan ook een aantal goede doelen. Dit zijn met name goede doelen die zich richten op kinderen. Kinderen die opgroeien in armoede.

Kinderen kiezen namelijk niet voor luxe of voor armoede. Zij hebben nog niets te kiezen. Daarom delen we graag en het liefst met deze kinderen. Als opdrachtgever of interim professional van Bureau Ad Interim werkt u hier dus aan mee. Samen maken we de wereld van deze kinderen weer een stukje lichter.

Wij geloven dat het leven niet alleen draait om cijfermatige winst, maar vooral ook om de winst voor je hart. Winst die dat hart net weer een beetje groter maakt.

 

Koffie doen?

Eén extra kopje kan er nog wel bij. Dus bent u nieuwsgierig? Drinken we er samen een. Neem voor een afspraak contact met ons op.