• darkblurbg

Administratief medewerker HRM VACATURE

Wij zijn op zoek naar een Administratief medewerker HRM voor 36 uur per week voor de duur van 6 maanden. Er is een optie op verlenging van 1 maal 6 maanden. Regio: Utrecht. Opleidingsniveau: MBO. Start opdracht: z.s.m. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 14 december 2020 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Organisatie
De gemeente Zeist is een moderne werkgever met medewerkers die betrokken en vooral zichzelf zijn. We werken op basis van onze kernwaarden ‘vertrouwen, kracht en nabijheid’. De werksfeer is open en prettig. Met zo’n 400 collega’s werken we voor en met ongeveer 60.000 inwoners. Daardoor is het niet te massaal, zijn de lijnen kort en de mogelijkheden groot. Onze cultuur is informeel, onze werkwijze integraal en interactief. Ontwikkeling is voortdurend vereist en belangrijk: als organisatie weten wat er in de samenleving speelt en daar flexibel op inspelen. We juichen het toe als je daaraan je eigen perspectief en waarde toevoegt en verwelkomen dus iedereen met de juiste ervaring en eigenschappen voor de functie. Waar je wieg ook heeft gestaan, wat ook je achtergrond, levensstijl of geloof is, als je je herkent in het profiel, solliciteer! In Zeist werk je vanuit je eigen verantwoordelijkheid en word je ondersteund door de organisatie, zodat je als mens en als professional blijft groeien. We zijn niet op zoek naar een perfecte medewerker, maar iemand die zijn kwaliteiten, rafelrandjes én zelfkennis wil inzetten om met humor en lef uitdagingen te lijf te gaan.

Opdracht
Als medewerker P&O ben je samen met je collega de spil in de administratieve processen. Dankzij jullie goede samenwerking loopt de personeelsadministratie op rolletjes en is de gezamenlijke mailbox elke dag zo goed als leeg.
Je weet feilloos je weg te vinden in de wet- en regelgeving en kunt daardoor onze medewerkers goed helpen met hun vragen over arbeidsvoorwaarden.
Je hebt een signalerende rol en zet tijdig de benodigde acties uit voor een mutatie, jubileum of verlenging van een overeenkomst. Je zorgt er uiteraard ook voor dat mutaties op tijd bij de salarisadministratie komen voor verdere verwerking. Je bent een kei in het schrijven van brieven en mails! Ook zorg je voor duidelijke communicatie op intranet als er wijzigingen zijn in de arbeidsvoorwaarden. Nieuwe medewerkers voelen zich welkom door jouw enthousiaste inbreng in het uitgebreide introductieprogramma. Los van de standaard processen binnen P&O, bied je ondersteuning bij ARBO- en BHV coördinatie en alle andere voorkomende werkzaamheden. Je bent pro-actief en denkt graag mee met je collega P&O adviseurs en salarisadministrateurs om processen te verbeteren.

Dit ben je
Je weet van aanpakken en als de werkdruk oploopt, bewaar je rust en overzicht. Uiteraard breng je een dosis enthousiasme mee. Je werkt accuraat en bent pro-actief, toegankelijk, vriendelijk en behulpzaam. Je bent een kei in de Nederlandse taal. Niet alleen schrijf je grammaticaal foutloos, maar je hebt ook geen moeilijke woorden of jargon nodig om dingen uit te leggen. En ja, dat is echt belangrijk!

Eisen/knock out criteria

 • Een afgeronde MBO- opleiding
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als administratief HR-medewerker

Gunningscriteria

 • MBO opleiding in de richting van HR;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als administratief HR-medewerker bij een gemeente;
 • Ervaring met het personeelsinformatiesysteem Pims;
 • Aantoonbare werkervaring in het ondersteunen bij de uitvoering van de Wet Verbetering Poortwachter;
 • Aantoonbare werkervaring in het ondersteunen bij werving en selectie van personeel.

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties

 • Klantgerichtheid
 • Resultaatgerichtheid
 • Omgevingsbewustzijn
 • Plannen en organiseren
 • Kwaliteitsgerichtheid
 • Stressbestendigheid

CV-eisen
Maximaal 3 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op woensdag 16 december vanaf 13:00. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 15 december  bericht.

Overige informatie
De gemeente kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.