• darkblurbg

Beleidsmedewerker Onderwijs VACATURE

Wij zijn op zoek naar een Beleidsmedewerker Onderwijs voor 24 uur per week voor de duur van 22 weken. Er is een optie op verlenging van 3 maal 6 maanden. Regio: Noord-Holland. Opleidingsniveau: HBO. Start opdracht: 18 januari 2021, uiterlijk 1 februari 2021. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 15 december 2020 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Organisatie
De gemeente Waterland is een (relatief) kleine gemeente. Typerend voor onze organisatie is het ‘ons kent ons’ gevoel en de korte, informele lijnen. Het enige constante is verandering en dat is voor de gemeente Waterland niet anders.

Opdracht
Je levert een bijdrage vanuit het vakgebied aan het onderwijsbeleid. Je zorgt voor de noodzakelijke aanpassingen aan het integraal onderwijs huisvestingsplan, voor het vaststellen van het onderwijshuisvestingsprogramma en het gaat met name om de gemeentelijke taken bij het uitvoeren hiervan. Je draagt bij aan de verdere ontwikkeling van een onderwijsvisie en de uitvoering van de uitvoeringsagenda. Daarnaast is hier een belangrijk onderdeel van; het opstellen van de lokale educatieve agenda. Je vertegenwoordigt Waterland in diverse regionale onderwijs overleggen zoals leerplicht, samenwerkingsverbanden leerlingenvervoer en schakelklas. Je gaat bezig met de inrichting van de gemeenschappelijke regeling; toezicht op het openbaar onderwijs. En de inrichting met mogelijk een aanbesteding van het bibliotheekwerk in de gemeente Waterland.

Vereisten / knock-outcriteria

  • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
  • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als beleidsmedewerker onderwijshuisvesting in de afgelopen 5 jaar;
  • In het bezit van een eigen telefoon en laptop;
  • Uurtarief van maximaal € 70,- exclusief BTW, inclusief reiskosten woon-werk;
  • Startdatum uiterlijk 1 februari 2021.

Gunningscriteria

  • Uiterlijk beschikbaar per 18 januari 2021;
  • Aantoonbare werkervaring op het gebied van onderwijsbeleid bij een gemeentelijke instelling;
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van onderwijshuisvesting;
  • Aantoonbare werkervaring met het uitvoeren en begeleiden van aanbestedingen.

Competenties
In Waterland zijn belangrijke competenties: lef, verbinding, vertrouwen, nieuwsgierigheid. Voor deze functie zijn dit resultaatgerichtheid, pragmatisch werken, verbindend vermogen en flexibiliteit.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
In overleg.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op maandag 21 december 2020 om 12.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op vrijdag 18 december 2020 bericht.

Overige informatie

  • Voor de uitvoering van de opdracht is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verplicht.