• darkblurbg

Ik ben een ZZP steigerbouwer

Wilt u graag als steigerbouwer op ZZP basis aan de slag? Wij zijn doorlopend op zoek naar ervaren ZZP steigerbouwers in heel Nederland. We hebben diverse opdrachten in diverse bedrijfstakken.

Bent u een steigerbouwer én ZZP’er? U kunt zich hier inschrijven als u op zoek bent naar een uitdagende opdracht. U heeft wel uw eigen gereedschap, werkkleding en auto nodig. Verder is het belangrijk dat u zelf een aansprakelijkheidsverzekering heeft afgesloten en in het bezit bent van een geldig VCA certificaat en andere vakgerichte certificaten.

Wilt u ook een nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via het aanmeldformulier aan de rechterkant van deze pagina.

 

Ik zoek een ZZP steigerbouwer

Bent u op zoek naar een steigerbouwer op ZZP basis? Wij hebben ervaren ZZP steigerbouwers in ons bestand welke ervaring hebben in diverse bedrijfstakken. Het zijn echte vakmensen. Zij werken zelfstandig en zijn gediplomeerd en hebben de nodige ervaring, vakkennis en vaardigheden om kwaliteit te leveren. Uiteraard zijn de dakdekkers op ZZP basis op de hoogte van de geldende veiligheidseisen. Zij beschikken ook over de vereiste certificeringen op het gebied van veiligheid (VCA).

Wij hanteren een veel lagere bemiddelingsfee dan het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. Klik hier voor onze tarieven.

Interesse? Neem nu contact met ons op! Ook kunt u hier de opdrachtomschrijving invullen als u een concrete ZZP opdracht voor ons hebt.


Taken en verantwoordelijkheden van een Steigerbouwer

De taken en verantwoordelijkheden van een Steigerbouwer kunnen uiteraard per organisatie verschillen. Hieronder staan een aantal taken en verantwoordelijkheden die Steigerbouwers, bij Bureau Ad Interim ingeschreven, uitvoer(d)en:

  • Monteren en demonteren van bouw- en systeemsteigers voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten;
  • Op- en afbouwen van ondersteuningen voorbeton constructies;
  • Herstellen van eventuele onvolkomenheden;
  • Overleggen met en rapporteren aan de voorman of leidinggevende;
  • Afhandelen van eventuele administratie;
  • Opruimen van de werkplek.