• darkblurbg

Consulent A Wmo VACATURE

Wij zijn op zoek naar 2 Consulenten A Wmo voor 32 - 36 uur per week voor de duur van 3 maanden. Er is een optie op verlenging. Regio: Noord-Holland. Opleidingsniveau: HBO. Start opdracht: 1 december 2020. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 20 november 2020 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Organisatie
Huizen staat voor aanpakken. Voor luisteren, meedenken en meebeslissen. Voor samen het verschil maken. En werken vanuit mogelijkheden. Huizen is een dorp waar inwoners meedoen, waar we er samen voor elkaar zijn. En waar we met elkaar werken aan een ondernemende, sociale, veilige en duurzame gemeenschap. Dit doen wij vanuit onze visie op dienstverlening 'Goed geregeld, graag gedaan!' Anders gezegd, wij zijn 4G. Huizen werkt aan grote opgaven. Een paar voorbeelden zijn de invoering van de omgevingswet, het uitbreiden van de digitalisering voor inwoners en collega's, een klimaatneutraal Huizen in 2050, het vergroten van het toerisme in Huizen als verlengstuk van de metropoolregio en dienstverlening op maat voor alle inwoners.

Afdeling maatschappelijk ondersteuning
De afdeling Maatschappelijke ondersteuning houdt zich bezig met de uitvoering van alle gemeentelijke taken in het sociaal domein. We werken daarbij intensief samen met de gemeenten in de regio Gooi en Vechtstreek. Onze uitvoeringsorganisatie draagt zorg voor de toegang tot passende ondersteuning voor inwoners van de gemeenten Huizen, Blaricum, Laren en Eemnes.

Opdracht

 • Contacten met inwoners: je handelt aanvragen af in het kader van de Wet Maatschappelijke ondersteuning. Je verheldert en analyseert hulpvragen middels een vraag gestuurd gesprek op de verschillende levensdomeinen en je geeft informatie en advies zowel in de spreekkamer, telefonisch als door huisbezoek. Met collega´s bespreek je en bepaal je de situatie als inwoners hulp nodig hebben op andere domeinen. Uitgangspunt is 1 klant - 1 plan - 1 regisseur.
 • Uitvoering sociale wetten: je behandelt aanvragen WMO, met name de Regeling Tegemoetkoming Chronisch zieken (RTC) en hulp bij het huishouden,.
 • Overige werkzaamheden: Je denkt mee over de implementatie van wet- en regelgeving.

Minimumeisen / knock-outcriteria

 • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;

Gunningscriteria

 • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van sociale zekerheid, maatschappelijke dienstverlening of sociaal juridische dienstverlening;
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als Consulent op het gebied van Wet maatschappelijke ondersteuning bij een gemeente;
 • Aantoonbare kennis van Civsam en van het regiesysteem I-samenleving;
 • Een maximum uurtarief van € 50,00 exclusief btw en inclusief reiskosten woon- werkverkeer.

Competenties 

 • Je bent communicatief sterk: een verbinder die samenwerkt, die rust weet te brengen in het team en die voor het team en achter zijn mensen staat;
 • Je weet anderen op een prettige manier te motiveren en te overtuigen;
 • Je bent klantgericht;
 • Je brengt structuur en bent resultaatgericht;
 • Je bent omgevingsbewust, betrokken en hebt een goed inzicht in en gevoel voor bestuurlijke en politieke verhoudingen.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg.

Planning
De gesprekken staan gepland op woensdag 25 november 2020. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 24 november 2020 bericht.

Overige informatie

 • De gemeente kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.