• darkblurbg

De vent achter de tent

Mijn naam is Robert Heideman (1975) en ik ben een ondernemer in hart en nieren. Dat hart besloot ik te volgen. Voordat ik Bureau Ad Interim oprichtte was ik mede eigenaar van een interim bureau, uitsluitend gericht op het onderwijs en dan met name gespecialiseerd in leidinggevende functies.

Ik merkte dat ik ook andere functies in het onderwijs én opdrachtgevers buiten het onderwijs wilde bedienen. Nóg meer mensen helpen met het vinden van de juiste interim kandidaat voor hun organisatie. Daarom ben ik uit het vorige interim bureau gestapt en ben ik mijn eigen interimbureau begonnen. Mijn unieke werkwijze en persoonlijke stijl zet ik graag in voor diverse branches, ook in het onderwijs. Dit doe ik elke dag vol enthousiasme, samen met mijn andere collega's.

Bureau Ad Interim

Een interim bureau dat past bij mijn achtergrond in het bedrijfsleven en bij mijn ervaring in de interim wereld. Een interim bureau dat past bij wat mijn hart wil: connecties maken, oprechte relaties aangaan en mensen verder helpen.

Daarom is dit interim management bureau niet het grootste bureau, maar wel een interim bureau met een flink aantal klanten en een heel groot netwerk in diverse branches en sectoren. Het is een interim bureau waar de aandacht voor de mens centraal staat. Waar ik samen met de andere teamleden iedere dag weer voor u klaar sta. Waar we de professionals kennen en u de allerbeste kunnen aanraden. Zo brengen we vraag en aanbod bij elkaar. Samen.