• darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg

Ik zoek een ervaren project manager     Ik ben een ervaren project manager

Kies uit de beste en direct beschikbare ervaren project managers:

 • Dit op interim, freelance of ZZP basis
 • Binnen 48 uur meerdere geschikte en beschikbare ervaren interim project managers voorgesteld
 • Ervaren professionals staan bij Bureau Ad Interim ingeschreven
 • No cure no pay
 • Wij hanteren een lage bemiddelingsfee van 9% in plaats van het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. U kunt zelf bepalen wat u wilt betalenKlik hier voor onze tarieven.
 • Interimmers uit uw regio actief
 • Geen concurrentie- en relatiebeding

Profielen van een aantal van onze ervaren interim project managers

All-round projectmanager (vrouw)

Ik ben een ambitieuze en enthousiaste sparring partner en een all-round projectmanager met 10+ jaar achtergrond in de consulting industrie, bij bedrijven in diverse sectoren: o.a. financieel, HR, zakelijke dienstverlening, agri en FMCG.

Ik heb ruime ervaring met strategie-implementatie, business planning & development, procesmanagement, klantgerichtheid en stakeholder management. Met mijn expertise adviseer en ondersteun ik organisaties - op interim basis - om hun strategische ambities te
realiseren. In (transformatie)trajecten leg ik de verbinding met essentiële specialisten in het team, houd ik het overzicht, en heb ik tegelijkertijd aandacht voor details en richt ik mij op het opbouwen en onderhouden van een relevant netwerk - allemaal om een optimaal resultaat te bereiken. Ik ben het gewend mee te bewegen binnen de politiek van een organisatie en zorgvuldig om te gaan met hiërarchie. Hoewel ik als zelfstandige werk, heb ik behoefte aan een netwerk van collega’s.

Ik ben proactief, leergierig, daadkrachtig, analytisch, planmatig, overtuigend, pragmatisch en een doorzetter.

Op zoek naar de verbinding (vrouw)

Een ervaren programma-/projectmanager, met interesse in en liefde voor het verbinden van mensen en inhoud. Niet vanuit een traditionele aanpak, maar in verbinding met de organisatie een passende aanpak vinden waarbij de meerwaarde van de mensen tot hun recht komt. Zodat er echt beweging en energie ontstaat. Mijn aanpak kenmerkt zich door een nieuwsgierige, pragmatische houding,
gericht op verbinding en samenwerking als een team. Nieuwsgierig naar de inhoud én de mensen. Ik heb een sterke drive voor kwaliteit, klantgerichtheid en professionaliteit. Daarbij maak ik graag gebruik van mijn ervaring als trainer/coach in de volleybalsport. Ervaren in
nationale en internationale context in zowel industrie als overheid, sport en bestuur.

Gedreven in verkoop (man)

Gedrevenheid in verkoop en ondersteuning is mijn kracht. Hierbij is mijn oog gericht op het realiseren en zichtbaar maken van echte “meerwaarde” voor alle betrokken partijen. Mijn presentatiestijl is levendig, onderhoudend en gericht op bedrijfsgroei en resultaat.
Ik beweeg mij gemakkelijk op elk niveau, van werkvloer tot aan hoger management en heb een sterke interesse in technologie, techniek, operationele processen en klantbehoefte. Deze interesse weet ik om te zetten in strategieën om groei te realiseren.
Door mijn open stijl van communiceren en het delen van kennis zoek ik binnen teams hoe ik de juiste aanvulling en versterking kan bieden om ambitieuze doelen te halen. Ik ben flexibel en ga met plezier uitdagingen aan.

Sturen op grote lijnen, ook oog voor detail (man)

Ervaren en gedreven (project/programma/lijn) manager die stuurt op de grote lijnen, maar de details niet uit het oog verliest. Ik leef me snel in de nieuwe situatie in en leg makkelijk contacten. Ik ben een doorzetter met een positief kritische houding. Dat helpt mij bij het vinden en realiseren van verbeteringen in samenwerkingen en processen. Ik ben een open persoon, kom rustig en beheerst over en beweeg me gemakkelijk in ambitieuze nationale & internationale omgevingen waar verschillende culturen en belangen samenkomen.