• darkblurbg

Bent u op zoek naar een schilder op ZZP basis? Wij hebben ervaren ZZP schilders in ons bestand welke ervaring hebben in diverse bedrijfstakken. Denk hierbij aan de onderhoudssector (particuliere markt), nieuwbouwsector, opdrachten voor woningstichtingen, kantoorgebouwen en gebouwen van de overheid.

Wat zijn de kosten van een ZZP schilder?

Wij hebben een heel aantal ZZP schilders in ons bestand. Zij werken met een eigen uurtarief welke ze aan Bureau Ad Interim doorbelasten. Wij sturen zelf een factuur met een kleine opslag, voor onze inspanningen, aan onze opdrachtgever. Het uurtarief is onder andere afhankelijk van de ervaring en leeftijd van de schilder en daarmee ook de kwaliteit van het geleverde werk. Wij hanteren een helder uurtarief dat varieert tussen de 20 en 45 euro ex. btw per uur.

Wij hanteren een veel lagere bemiddelingsfee dan het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. Klik hier voor onze tarieven.

Interesse? Neem dan nu contact met ons op. Dit kan door het onderstaande formulier in te vullen. Maar u kunt uiteraard ook gewoon bellen.
Wilt u een nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via het aanmeldformulier aan de rechterkant van deze pagina.

 

  Kies bestand...