• darkblurbg

Klinisch Psycholoog of GZ Psycholoog of Orthopedagoog Generalist regio Leeuwarden VACATURE

Wij zijn per direct op zoek naar een Klinisch Psycholoog of GZ Psycholoog of Orthopedagoog Generalist regio Leeuwarden voor 0 - 24 uur of meer (elk aantal uren is bespreekbaar) per week voor 4 tot 6 maanden. Ben je minder dan 24 uur beschikbaar, maar wel minimaal 16 uur per week dan komen we toch graag in gesprek voor de mogelijkheden. Opleidingsniveau: WO. Start opdracht: z.s.m. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 28 januari 2022 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.


Omdat binnen de organisatie (kind en jeugd GGZ) een Klinisch Psycholoog is vertrokken en er verschillende GZ´ers afwezig zijn in verband met zwangerschap is extra mankracht meer dan welkom.

Wat ga je doen?

Klinisch Psycholoog

  • Uitvoeren van psychodiagnostiek en psychotherapeutische behandelingen
  • Mede ontwikkelen van het onderzoeks-, behandel- en zorgverleningsbeleid
  • Geven van advies en consultatie
  • Verrichten van opleidingsactiviteiten

GZ Psycholoog / Orthopedagoog Generalist

  • Als GZ-psycholoog verricht je specialistisch onderzoek en behandel je kinderen en jongeren en/of volwassenen. Je bent hoofdbehandelaar of medebehandelaar naast andere GZ-psychologen, klinisch psychologen en psychiaters en je werkt nauw samen met de overige leden van het multidisciplinaire team. Er kan sprake zijn van het verrichten van opleidingstaken en/of het geven van supervisie aan GZ-psychologen of orthopedagogen-generalist in opleiding.

Werk- en denkniveau

Klinisch psycholoog: academisch, kennis op het niveau van een academische opleiding psychologie, aangevuld met een opleiding en registratie tot GZ-psycholoog en tot klinisch psycholoog is vereist. Daarnaast is kennis vereist van overige specialismen en disciplines binnen de organisatie.

GZ-psycholoog / Orthopedagoog Generalist: Doctoraal examen sociale wetenschappen alsmede BIG registratie als GZ-psycholoog.

Verder: ervaring met doelgroep Kind en Jeugd.


Ben je beschikbaar? Stuur dan jouw cv aan ons op en geef duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.