• darkblurbg

Management Assistent | Freelance | Interim | ZZP

Ik zoek een Management Assistent     Ik ben een Management Assistent

Kies uit zeer ervaren en direct beschikbare Management Assistent:

  • Dit op interim, freelance of ZZP basis
  • Normaliter binnen 48 uur meerdere geschikte en beschikbare Management Assistent / directiesecretaresse 
  • Ervaren professionals staan bij Bureau Ad Interim ingeschreven
  • No match no pay (u betaalt pas als een interimmer / freelancer / ZZP-professional bij u aan het werk gaat)
  • Wij hanteren een veel lagere bemiddelingsfee dan het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. Klik hier voor onze tarieven.
  • Interimmers uit uw regio actief
  • Geen concurrentie- en relatiebeding

Wat is een Management Assistent?

In de wereld anno 2020 van toenemende innovatie en ondernemerschap hebben leidinggevenden het drukker dan ooit tevoren. Als zodanig groeit hun behoefte aan iemand om administratieve en administratieve taken te organiseren. Management assistenten behandelen alle aspecten van deze organisatie. Zij regelen vergaderingen en afspraken, bereiden belangrijke documenten voor, werken records bij en schrijven rapporten, naast andere verantwoordelijkheden. Dit is een instapfunctie waarvoor mogelijk eerdere ervaring vereist is in het ondersteunen van leidinggevenden op hoog niveau in een administratieve functie op kantoor. Management assistenten werken doorgaans fulltime, maar moeten af en toe onregelmatige uren werken om tegemoet te komen aan de hectische planningen van leidinggevenden. Mensen die het leuk vinden om meerdere verantwoordelijkheden tegelijk in evenwicht te houden en die hun focus in een oogwenk kunnen verleggen, zullen het goed doen als managementassistenten.

Een management assistent wordt ook wel directiesecretaresse genoemd en ondersteunt een of meer leidinggevenden op hoger niveau. Denk daarbij aan de president, CEO, vicepresident of afdelingshoofd binnen een organisatie.

Wat zijn de taken en verantwoordelijkheden van een Management Assistent?

Management assistenten werken op verschillende manieren en moeten vaak snel en efficiënt van taak wisselen. Ze voeren consequent een aantal kerntaken uit:

Opstellen planning

Een van de belangrijkste taken van een management assistent is het organiseren van de planning van het management. Ze organiseren en faciliteren bijeenkomsten, zorgen ervoor dat alle partijen aanwezig kunnen zijn en dat er kamers beschikbaar zijn. Ze wijzigen ook planningen.

Ondersteuning van directieteams

Een management assistent ondersteunt uitvoerende teams op verschillende manieren, afhankelijk van de ondersteuning die de teams op dat moment nodig hebben. Deze verantwoordelijkheid kan bestaan ​​uit het voorbereiden van documenten voor externe of interne communicatie, het screenen van kandidaten of het optreden als contactpersoon tussen verschillende afdelingen en leidinggevenden.

Rapport over relevante statistieken

Veel management assistenten zijn in staat om gegevens te analyseren en rapporten te maken voor het hoger management. Deze rapporten zijn doorgaans overzichten op hoog niveau van belangrijke statistieken zoals omzetgroei of personeelsverloop.

Toezicht houden op algemene taken

Management assistenten houden toezicht op alle algemene activiteiten van een bedrijf, zodat ze het hoger management op de hoogte kunnen houden van wat er in het bedrijf gebeurt. Ze helpen ook bij het plannen en faciliteren van evenementen voor de organisatie.

Trainen en ontwikkelen van nieuw personeel

Management assistenten fungeren vaak als het gezicht van het bedrijf voor nieuwe rekruten en kunnen ook nieuw personeel inwerken. Dit geldt met name voor managers, aangezien managementassistenten een grondige kennis hebben van de vaardigheden die vereist zijn voor functies op directieniveau.

Persoonlijke ontwikkeling management assistent

Wil je meer inzicht in jezelf?

Wil jij jezelf en anderen beter leren begrijpen? Wil jij betere resultaten op het werk en in jouw dagelijks leven? Wil jij succesvoller zijn? Krijg meer inzicht in jouw persoonlijkheidsprofiel. Meer informatie.

Ik wil meer informatie over assessments