• darkblurbg

Medewerker salarisadministratie regio Utrecht VACATURE

Wij zijn op zoek naar een Medewerker salarisadministratie regio Utrecht voor 12 uur per week voor 3 maanden. Er is een optie op verlenging. Regio: Utrecht. Opleidingsniveau: MBO. Start opdracht: z.s.m. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 1 oktober 2021 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Organisatie
Nieuwegein is een jonge, levendige stad met historische accenten. Een complete stad met veel ruimte en groen, uitstekende voorzieningen en moderne woningen. Nieuwegein ligt centraal gelegen en heeft eigen aansluitingen op de doorgaande autowegen A27, A2 en A12 en beschikt over efficiënt openbaar vervoer, waaronder een sneltramverbinding met de buurgemeenten IJsselstein en Utrecht. In deze complete stad ligt voor de Gemeente Nieuwegein ook een taak in het verduurzamen van de stad.

Het team P&O van de gemeente Nieuwegein valt onder de afdeling Organisatie, Personeel en Financiën en bestaat uit 15 medewerkers. Het team verzorgt de alle aspecten op HR-vlak, inclusief de salaris- en personeelsadministratie.

Opdracht
In verband met het vertrek van een medewerker zoeken wij een tijdelijke collega die, in afwachting van structurele werving, de salarisadministratie kan ondersteunen bij administratieve werkzaamheden. Het gaat hierbij om archivering en dossiervorming, het berekenen en verwerken van data voor ambtsjubileum, en het verzamelen en berekenen van de gegevens voor reiskosten woon-werk. Daarnaast kan de tijdelijke collega, op overige administratieve werkzaamheden worden ingezet.

Het gaat in beginsel om een periode van drie maanden. Dit in afwachting van de structurele werving van een nieuwe medewerker. Mocht die werving langer duren dan is verlenging met nog eens drie maanden mogelijk.

Vereisten / knock-outcriteria

  • Een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau 4 in een administratieve richting;
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar in een administratieve functie;
  • Maximaal uurtarief van € 50,- exclusief BTW / inclusief reis- en verblijfkosten;

Gunningscriteria (weging)

  • Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als medewerker salarisadministratie (45 punten);
  • Aantoonbare werkervaring als medewerker salarisadministratie binnen een gemeente (20 punten);
  • Aantoonbare werkervaring met Youforce/Beaufort (benoem dit duidelijk in het cv.) (35 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties

  • Nauwkeurig werken;
  • Resultaatgerichtheid i.c.m. doorzettingsvermogen;
  • Zelfstandig.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en/of vrijdag.

Planning
De eerste gesprekken bij de gemeente vinden digitaal via MS Teams plaats en zijn vooralsnog gepland op dinsdag 12 oktober 2021 (in de middag). De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op vrijdag 8 oktober 2021 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Overige informatie

  • De aanbestedende dienst kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.

Overige interim / freelance / zzp opdrachten week 38     Geld verdienen met een tip