• darkblurbg

Project Assistent VACATURE

Vacature aangemaakt: 08-10-2020

Wij zijn op zoek naar een Project Assistent voor 16 uur per week voor de duur van 6 maanden. Er is een optie op verlenging. Regio Zuid-Holland. Opleidingsniveau: MBO. Start opdracht: z.s.m. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 12 oktober 2020 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Werken bij Leidschendam-Voorburg 

Dat betekent, werken voor een sociale en ondernemende gemeente met ongeveer 75.000 inwoners. We werken aan de gezamenlijke ambitie om de best mogelijke dienstverlening te bieden aan de inwoners, bedrijven en instellingen. Wij werken informatiegestuurd en zijn toekomstgericht. We stimuleren klantgerichtheid en het nemen van eigen initiatief bij onze medewerkers. De lijnen zijn kort, we kennen elkaar en we weten wat er speelt. Dit alles doen we onder het motto: Vertrouwen, Verbinden en Verantwoordelijkheid. Het medewerkersonderzoek 2019-2020 wees uit dat medewerkers het vertrouwen van hun werkgever waarderen en dat het hen zelfstandiger en flexibeler maakt. Deze positieve waardering leverde het keurmerk “Beste werkgever” op.

Afdeling 

De afdeling Werk, Inkomen, Jeugd en Zorg (WIJZ) bestaat totaal uit 150 FTE in verschillende, veelal multidisciplinaire teams. Elk team wordt aangestuurd door een coachend teamleider. Naast de uitvoering van de dienstverlening van het gehele sociaal domein binnen Leidschendam-Voorburg, voert de afdeling de dienstverlening op het terrein van werk en inkomen voor de gemeente Wassenaar en Voorschoten. Uitgangspunt hierbij is klantgericht- en bedrijfsmatig werken. Begrippen als eigen verantwoordelijkheid, creativiteit en flexibiliteit zijn verbonden aan de wijze waarop onze medewerkers hun taken uitvoeren. Momenteel is de afdeling bezig om een aantal vernieuwingen in de dienstverlening te realiseren.

Opdracht 

Als project assistent van de Lokale Kamer ben je een spin in het web. Je pakt (proactief) diverse werkzaamheden op. Jij zorgt voor een efficiënte gang van zaken, zodat jouw collega proces- en casusregisseurs inwoners zo goed mogelijk kunnen helpen.

In de Lokale Kamer spelen casussen met meervoudige problematiek waarbij het belangrijk is om zo efficiënt en vlot mogelijk te handelen. Er vinden regelmatig overleggen plaats met diverse ketenpartners van verschillende disciplines en expertises. Het doel van deze overleggen is om ervoor te zorgen dat er op integrale wijze met elkaar samengewerkt wordt. Jij zorgt ervoor dat de overleggen zorgvuldig, accuraat en met inachtneming van de privacywetgeving worden vastgelegd.

De hoofdtaken van deze opdracht bestaan, onder andere, uit:

 • Notuleren;
 • Het organiseren van casus overleggen;
 • Ontvangen van bezoekers;
 • Verwerken van de (casus)informatie in de registratiesystemen;
 • Inplannen van de vergaderingen;
 • Informatie opvragen bij ketenpartners.

Vereisten

 • Een afgeronde MBO-4 opleiding.
 • ‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop cq iPad.

Gunningscriteria

 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in een administratief ondersteunende functie in de afgelopen 4 jaar;
 • Een afgeronde cursus notuleren;
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring bij een gemeente in de afgelopen 5 jaar;
 • Aantoonbare kennis van softwareprogramma Key2Burgerzaken;
 • Aantoonbare kennis van softwareprogramma Suite4SocialeRegie;
 • Affiniteit met de doelgroep van de Lokale Kamer.

Competenties

 • Flexibiliteit: je speelt in op veranderende prioriteiten, schakelt tussen verschillende bezigheden en bent snel inzetbaar bij aangrenzende werkzaamheden.
 • Zelfstandigheid: je kunt goed zelfstandig werken, je eigen tijd indelen en handelen op basis van eigen inzichten en ideeën. Je bent in staat de juiste prioriteiten te stellen en zorgt ervoor dat jouw werk binnen de gestelde tijd en kwaliteitsnormen klaar is;
 • Klantgerichtheid: je zet je proactief in voor je klanten (interne collega’s en externe partners) en denkt met je klanten mee. Je vraagt naar behoeften en wensen van de klant, en stemt jouw service daar op af.
 • Schriftelijke communicatie: Je schrijft in heldere taal en maakt gebruik van overzichtelijke en inhoud-ondersteunende lay-outs.

CV-eisen 

Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen 

De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: dinsdag en donderdag.

Planning 

De gesprekken bij de gemeente worden in overleg gepland. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen zo snel mogelijk bericht.

Overige informatie 

De gemeente kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken. ‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop cq iPad.