• darkblurbg

Teamleider Publiek VACATURE

Wij zijn op zoek naar een Teamleider Publiek voor 32 uur per week voor de duur van 3 maanden. Er is een optie op verlenging. Regio: Noord-Holland. Opleidingsniveau: HBO. Start opdracht: z.s.m. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 16 december 2020 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Organisatie
De BEL Combinatie is een uitvoeringsorganisatie voor de zelfstandige gemeenten Blaricum, Eemnes en Laren. Een organisatie die continu in beweging is en veel ruimte biedt voor persoonlijke ontwikkeling en eigen verantwoordelijkheid. Wij werken vanuit de kernwaarden professionaliteit, openheid, samenwerken en publiek ondernemerschap.

Opdracht
In verband met ziektevervanging zijn wij tijdelijk op zoek naar een teamleider voor het team Publiek (KCC en Burgerzaken) Als teamleider geef je op inspirerende wijze leiding aan het team en vervul je zowel een aansturende- als een coachende rol. Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers, directeur en bestuurders. Je verdeelt het werk en zorgt ervoor dat de werkroosters gemaakt worden, zodat bezetting tijdens openingstijden gegarandeerd is. In de rol van coach voer je regelmatig het gesprek met je medewerkers over welke bijdrage zij gaan leveren en welke resultaten zij bijdragen aan de organisatie doelstellingen, maar ook over hun eigen ambities en persoonlijke ontwikkeling  Jij bent eindverantwoordelijk voor het werk dat jouw team levert. Je stuurt daarbij niet alleen je team aan, maar bent ook inhoudelijk sparringpartner voor je medewerkers en de bestuurders. Voor de ontwikkeling van beleid en kaders op het gebied van burgerzaken ben je eerstverantwoordelijke. Hiervoor zoek je actieve afstemming met de belangrijkste stakeholders.

 • Je bent een stevige teamleider die ontwikkelgericht denkt in termen van dienstverlening en organisatie. Je bent mensgericht en in staat om duidelijk sturing te geven bij voorliggende dilemma’s en personele vraagstukken.
 • Je bent, als teamleider, onderdeel van het Management Team. Vanuit die rol denk je mee over de organisatiebesluiten, draag je deze uit en stuur je op de realisatie van die besluiten.

Naast de reguliere werkzaamheden, loopt er op dit moment een aantal projecten, waarop ook expertise nodig is van de interim teamleider:

 • In maart 2021 zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Vanuit team Publiek wordt dit project aangestuurd en uitgevoerd.
 • Per 1 januari 2021 gaan we binnen de hele organisatie over op een nieuwe telefooncentrale. Dit project is een samenwerking tussen de Informatiemanager en team Publiek.
 • In Q1 2021 starten we de transitie qua overheveling van taken van team VTH naar Publiek (snelservice vanuit de komst van de Omgevingswet).

Vereisten / knock-outcriteria

 • Afgeronde opleiding op minimaal HBO-bachelor niveau;
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als leidinggevende op het gebied van Publiek (waaronder minimaal Burgerzaken en KCC) binnen een gemeentelijke organisatie;
 • Uurtarief maximaal € 95,- exclusief BTW en inclusief reiskosten woon-werk;

Gunningscriteria

 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als leidinggevende op het gebied van Burgerzaken binnen een gemeentelijke organisatie;
 • Aantoonbare ervaring met teamontwikkeling (2 referentie-voorbeelden uit de afgelopen 5 jaar);
 • Aantoonbare ervaring als projectleider verkiezingen in de afgelopen 5 jaar.

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg.

Planning
De gesprekken bij de BEL Combinatie zijn gepland op vrijdagmiddag 18 december 2020. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk donderdag 17 december 2020 bericht.

 Overige informatie

 • De BEL Combinatie vraagt om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).