• darkblurbg

Twee medewerkers dienstverlening VACATURE

Wij zijn op zoek naar een Twee medewerkers dienstverlening voor 24 uur per week voor 12 maanden. Er is een optie op verlenging van 1 maal 12 maanden. Regio: Utrecht. Opleidingsniveau: MBO+. Start opdracht: z.s.m. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 8 januari 2021 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Organisatie
De gemeente Zeist is een moderne werkgever met medewerkers die betrokken en vooral zichzelf zijn. We werken op basis van onze kernwaarden ‘vertrouwen, kracht en nabijheid’. De werksfeer is open en prettig. Met zo’n 400 collega’s werken we voor en met ongeveer 60.000 inwoners. Daardoor is het niet te massaal, zijn de lijnen kort en de mogelijkheden groot. Onze cultuur is informeel, onze werkwijze integraal en interactief. Ontwikkeling is voortdurend vereist en belangrijk: als organisatie weten wat er in de samenleving speelt en daar flexibel op inspelen. Als medewerker van de gemeente Zeist voel je je echt betrokken bij Zeist en haar inwoners. Er is veel te doen om onze gemeente nu en in de toekomst voor iedereen aantrekkelijk te houden. Samen met je collega’s werk je er continu aan om dat voor elkaar te krijgen. We staan met onze organisatie voor de uitdaging om de dienstverlening aan de inwoners, bedrijven en instanties van Zeist te blijven verbeteren. Dat doen we samen en daarbij richten we ons op onze klant. Sterker nog, we vertrekken vanuit de klant. Op allerlei manieren wordt contact gemaakt: Fysiek, via sociale media, telefoon, wijkteams en via de website. Onze dienstverlening is persoonlijk, we luisteren goed en denken mee.

Opdracht
Jij bent de eerste persoon met wie onze inwoners, ondernemers en organisaties contact hebben, live, telefonisch, per mail of via social media. We streven ernaar om 80% van de vragen direct te beantwoorden. Ook verwerk je verzoeken van inwoners om informatie te verkrijgen die zij niet direct kunnen vinden (een zogenaamd WOB-verzoek), schakel je daarover met de desbetreffende afdeling en onderhoud je het contact met de aanvrager hierover. Soms kan het zijn dat je wordt ingezet bij een andere afdeling als er een piek is om te verwerken. Zo houden we met elkaar de dienstverlening hoog!

Vereisten / knock-outcriteria

 • Een afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau;
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een dienstverlenende functie;
 • Goede, eigentijdse en klantgerichte beheersing van de Nederlandse taal, aangetoond door een foutloos CV en bondige motivatiebrief voor deze functie;

Gunningscriteria

 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in een juridisch-administratieve functie;
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in een gemeentelijke organisatie;
 • Minimaal  2 jaar aantoonbare werkervaring in een klantcontactcentrum.

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties

 • Flexibel
 • Nauwkeurig
 • Samenwerken
 • Kwaliteitsgerichtheid
 • Resultaatgerichtheid
 • Initiatief
 • Representatief
 • Contactvaardig

Benodigd aantal professionals
2.

CV-eisen
Maximaal 3 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: 1 medewerker voor ma - di - wo en 1 medewerker voor ma - di - do.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op vrijdag 15 januari 2021 van 10.00 uur tot 17.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 13 januari 2021 bericht.

Overige informatie
Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde.