• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Maakt u de keuze voor Bureau Ad Interim, dan bent of vindt u de juiste kandidaat. Daar gaan wij voor, daar staan wij voor.

 

Voor u als opdrachtgever

de vraag

U komt bij ons met een vraag. U zit met uw handen in het haar. Geen zorgen, wij regelen het wel. We beginnen met die vraag. Wat wilt u? Wat verwacht u? Hoe kunnen wij u ontzorgen?

Na dit persoonlijk gesprek stellen we op korte termijn één of meerdere kandidaten aan u voor via hun cv. Zonder NAW gegevens uiteraard, vanwege de AVG.

Dit alles doen we kosteloos en vrijblijvend. Wij weten namelijk dat we voor u de juiste kandidaat hebben. Maar u bepaalt dat. Door een of meerdere kandidaten uit te nodigen voor een kennismaking met u en uw organisatie.

voel de klik

Nu is het aan u. Om die klik te voelen, om de keuze te maken. Daarna maken wij samen afspraken over de inzet van onze professional. Hiervoor betaalt u een scherpe en marktconforme fee. Daar zijn wij altijd open en eerlijk over. Net als we over alles eerlijk en open zijn.

de opdracht

Tijdens de opdracht blijven we communiceren; onderling en in driehoek gesprekken. Na de afronding vindt er een overdracht en evaluatie plaats. Kunt u weer verder, opgelucht.

Heeft u tijdens dit proces vragen? U kunt ze altijd stellen. We zijn ook buiten kantoortijden en via Whatsapp bereikbaar.

 

Voor u als interim professional

de vraag

Ook u komt bij ons met een vraag. Of u als zzp’er bij ons netwerk kunt horen. Die vraag giet u in de vorm van een cv. Die stuurt u, in PDF of Word, via dit formulier of via info@bureauadinterim.nl naar ons toe. Wij beoordelen uw cv en u ontvangt binnen 24 uur een reactie.

voel de klik

Voelen wij die klik? Dan wordt u uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, op ons kantoor of op reisbare afstand. Dit is dé kans om elkaar beter te leren kennen. Het is mogelijk dat een assessment deel uitmaakt van onze selectieprocedure. Zijn we allebei enthousiast? Gefeliciteerd, u hoort nu bij Bureau Ad Interim!

de opdracht

Komt er een mooie opdracht voor u voorbij? Dan laten we dat meteen aan u weten. Dan is het weer afwachten. Of de opdrachtgever ook enthousiast is over u. Is dat het geval, stellen we samen met u en de opdrachtgever een overeenkomst op.

Tijdens de opdracht blijven we communiceren; onderling en in driehoek gesprekken. Na de afronding vindt er een overdracht en evaluatie plaats. Kunt u verder. Op naar de volgende opdracht.

 

Neem contact met ons op

Dus bent u een opdrachtgever of professional? Neem contact met ons op!