Professional nodig? Wij zijn in heel Nederland actief en zijn niet regio gebonden.

Afdelingshoofd ICMT Infra services Backoffice regio Limburg VACATURE

  • Home
  • Afdelingshoofd ICMT Infra services Backoffice regio Limburg VACATURE

Afdelingshoofd ICMT Infra services Backoffice regio Limburg VACATURE

Wij zijn z.s.m. op zoek naar een interim / freelance / zzp Afdelingshoofd ICMT Infra services Backoffice regio Limburg voor 36 uur per week van 1 juni 2023 tot 31 december 2023. Opleidingsniveau: HBO+. ​Start opdracht: rond 1 juni 2023 en in overleg. Reageren vóór 17 mei 2023 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Mocht deze vacature in bepaalde opzichten (functie-eisen, aantal uur, mogelijke startdatum) niet aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden, en ben je ervan overtuigd dat je wel een goede kandidaat bent, dan nodigen wij je uit om wel te solliciteren en jouw aandachtspunten daarbij kenbaar te maken.

Gedurende de publicatietermijn is een uitnodiging voor een gesprek al mogelijk. Werkzaamheden op locatie en maximaal 1 dag per week vanuit huis.

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een afdelingshoofd ICMT (Informatie Communicatie en Medische Technologie). Netwerk, S&S en Azure.

Wij zoeken een professional die opdrachtgever kan ondersteunen in de dagelijkse operatie, uitwerken van plannen, inplannen van opdrachten en afhandelen van grotere interne technische programma's. Hiervoor zoeken we een senior ervaren technisch manager die hands on kan acteren maar ook in staat is strategische documenten te updaten en te voeden op basis van input van het team.

  • Escalaties adresseren;
  • Verbeterprogramma’s concretiseren;
  • Team organisatie;
  • Dagelijkse administratie voor het team;
  • Investeringen beheren en initiëren;
  • Een aantal contracten beheren op inhoud met ondersteuning van leveranciersmanagement.

Meer informatie verstrekken we bij interesse.


Meer informatie over / reageren op deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 18805)