Professional nodig? Wij zijn in heel Nederland actief en zijn niet regio gebonden.

Arbeidsrechtjurist regio Aalsmeer VACATURE

  • Home
  • Arbeidsrechtjurist regio Aalsmeer VACATURE

Arbeidsrechtjurist regio Aalsmeer VACATURE

Wij zijn z.s.m. op zoek naar een interim / freelance / zzp Arbeidsrechtjurist regio Aalsmeer voor 24 uur per week voor minimaal 6 maanden. Opleidingsniveau: WO. ​Start opdracht: z.s.m. en in overleg. Reageren vóór 10 oktober 2023 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Mocht deze vacature in bepaalde opzichten (functie-eisen, aantal uur, mogelijke startdatum) niet aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden, en ben je ervan overtuigd dat je wel een goede kandidaat bent, dan nodigen wij je uit om wel te solliciteren en jouw aandachtspunten daarbij kenbaar te maken.

Gedurende de publicatietermijn is een uitnodiging voor een gesprek al mogelijk. Werkzaamheden op locatie (in elk geval op de woensdag).

De functie is ter ondersteuning van de Sr. jurist en het tarief ligt afhankelijk van de ervaring op maximaal 68 euro ex btw per uur. Ook starters die aan een eerste opdracht beginnen kunnen op deze opdracht reageren.

Als arbeidsrechtjurist maak je onderdeel uit van het HR Expertiseteam, deze bestaat uit Consultants op gebieden als Arbeidsrecht, Compensation & Benefits, Functiewaardering, Talent & Learning en Engagement. Je gaat de senior arbeidsrechtjurist ondersteunen in de advisering van management en HR adviseurs. Je adviseert voornamelijk bij individuele arbeidsrechtelijke vraagstukken o.a. op het gebied van disciplinaire maatregelen, vaststellingsovereenkomsten, disfunctioneren, verzuim. Je zet de feiten, omstandigheden en argumenten op een rij en bereidt de arbeidsrechtelijke beslissing voor, waarbij je zo nodig ook adviseert over de haalbaarheid van een juridische procedure. Je houdt rekening met de belangen van de verschillende partijen.

Tevens volg je de wet- en regelgeving en rechtspraak en bekijkt samen met de senior arbeidsrechtjurist wat de impact hiervan is op ons huidige beleid en op bestaande regelingen en procedures. Je ondersteunt bij het schrijven van nieuwe beleidsstukken en protocollen. 

Profiel

  • Je hebt een WO-opleiding Nederlands Recht afgerond, bij voorkeur master arbeidsrecht;
  • Je hebt 3-4 jaar werkervaring in het arbeidsrecht, bij voorkeur aan werkgeverszijde;
  • Je hebt ervaring in: het begeleiden van individuele cases, het adviseren over disciplinaire maatregelen, disfunctioneren, verzuimtrajecten en het opmaken van vaststellingsovereenkomsten;
  • Je bent inhoudelijk en analytisch sterk en zoekt naar oplossingen;
  • Je hebt een stevige persoonlijkheid en bent een overtuigende gesprekspartner;
  • Je hebt weet ook onder druk je werk te plannen en de beoogde resultaten te behalen;
  • Je bent vakinhoudelijk up-to-date en zorgt dat je dat blijft;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Meer informatie verstrekken we bij interesse.


Meer informatie over / reageren op deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 3091)