• darkblurbg

Basisarts regio Delft VACATURE

Wij zijn op zoek naar een interim / freelance / zzp Basisarts regio Delft voor 8 - 32 uur per week vanaf 1 oktober 2022 met een onbepaalde duur (mag ook loondienst zijn). Opleidingsniveau: WO. ​Start opdracht: in overleg. Reageren vóór 11 november 2022 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Ben je minder uren beschikbaar of is jouw mogelijke startdatum wat verder weg? Dan toch reageren!

Gedurende de publicatietermijn is een uitnodiging voor een gesprek al mogelijk. Werkzaamheden op locatie.

Wil jij het team van onze opdrachtgever van artsen en haartransplantatie assistenten komen versterken? Staat kwaliteit en service bij jou bovenaan? Dan willen we heel graag kennismaken met jou!

Wij zijn gespecialiseerd in haartransplantatie en ondersteunende behandelingen. De kwaliteit en professionaliteit van onze dienstverlening en de veiligheid van de patiënt staan daarbij altijd centraal. Dat start met een goede en eerlijke voorlichting en begeleiding vooraf, tijdens en na de haartransplantatie. Want een goed eindresultaat is pas succesvol als de klant dat ook zo ervaart. Wij worden in de evaluaties van onze patiënten gemiddeld beoordeeld met een 9.5!

We zijn een professioneel en hecht team van waarbij de sfeer door de medewerkers in ons recente tevredenheidsonderzoek als prettig en zeer collegiaal wordt ervaren. De organisatiestructuur is plat en we kennen een open cultuur waarin ruimte bestaat voor jouw ideeën en initiatieven. Feedback is bij ons een belangrijk verbeterinstrument binnen de reguliere bedrijfsvoering en wordt periodiek opgevraagd via het programma Mood2Day.

Als kliniek maken wij een zeer gezonde groei door, waardoor wij nu op zoek zijn naar minimaal twee extra artsen.

Welke werkzaamheden verwachten we van je?

Je bent als arts ingedeeld binnen een van onze drie teams en werkt daarbinnen telkens met dezelfde collega’s.

Je krijgt intern een opleiding tot haartransplantatie arts (uiteraard geheel kosteloos), waarbij je de principes in de praktijk leert onder auspiciën van de hoofdarts die tevens als praktijkbegeleider fungeert. Je leert daarbij de basis en maakt stapsgewijs vorderingen, totdat je na 12 maanden volledig in staat bent het team aan te sturen in haar werkzaamheden. Je hebt dan de eindverantwoordelijkheid in het uitvoeren van medisch veilige en esthetisch kwalitatief geslaagde haartransplantatie behandelingen. Het team staat daarbij onder jouw supervisie in het ondersteunen tijdens de behandeling. In het gehele behandeltraject (pre-, per-, postoperatief) ben je het eerste aanspreekpunt voor de patiënt bij diens medische vragen.

Verantwoordelijkheden na afronding van de interne opleiding:

 • Het stellen van correct behandelplan dat is afgestemd op de wensen van de patiënt en de mogelijkheden op basis van het medisch onderzoek.
 • Verantwoordelijk voor de medische veiligheid en esthetische kwaliteit van een haartransplantatie behandeling.
 • Het geruststellen van patiënten en het beantwoorden van hun vragen omtrent het behandelplan.
 • De kwaliteit van de voorafgaand aan de behandeling gestelde diagnose en informatievoorziening tijdens het consult inclusief de voor- en nazorg.
 • Het eindresultaat van de uitgevoerde behandeling in termen van kwaliteit, veiligheid en cliënttevredenheid.
 • Volledige verslaglegging van het behandelingsproces in het medische systeem (ClinicMinds).
 • Aansturing en begeleiding van het behandelteam.
 • Bijdragen aan een gezonde en positieve werksfeer onderling.

Wie wij zoeken

Wij werken in onze kliniek met professionals die passie hebben voor haartransplantaties. Dus minimaal verachten we dat je gemotiveerd bent en positief bent tegenover deze vorm van cosmetische chirurgie. Professionaliteit en gastvrijheid behoren daarbij tot jouw kernwaarden. Want de patiënt is bij ons tevens gast.

Je voldoet verder aan de volgende functie-eisen:

 • Je hebt een academisch opleiding tot basisarts met goed resultaat behaald en beschikt over een geldige BIG-registratie.
 • Je bent in staat om bij onvoorziene situaties en calamiteiten bij de patiënt adequaat te handelen.
 • Je bent een teamspeler die voor een gezamenlijk beste resultaat gaat.
 • Je bent sociaal vaardig en bereid om goed de wensen van de patiënt te inventariseren en diens verwachtingen te kanaliseren, teneinde een optimaal behandelplan uit te kunnen voeren.
 • Je hebt oog voor esthetiek en detail en bent goed in staat om langdurig geconcentreerd en accuraat te werken.
 • Betrouwbaarheid, discretie en gastvrijheid zijn voor jou vanzelfsprekende kernwaarden.
 • Je bent minimaal één dag per week beschikbaar om te worden ingezet binnen de kliniek.

Meer informatie verstrekken we bij interesse.


Meer informatie over / reageren op deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 93347)