Professional nodig? Wij zijn in heel Nederland actief en zijn niet regio gebonden.

Begeleider jeugd meiden SKJ regio Amsterdam VACATURE

 • Home
 • Begeleider jeugd meiden SKJ regio Amsterdam VACATURE

Begeleider jeugd meiden SKJ regio Amsterdam VACATURE

Wij zijn z.s.m. op zoek naar een interim / freelance / zzp Begeleider jeugd/meiden (SKJ) regio Amsterdam voor 32 of meer uur per week voor een onbekende periode. Loondienst ook mogelijk. Opleidingsniveau: HBO/WO. ​Start opdracht: z.s.m. en in overleg. Reageren vóór 4 oktober 2023 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Mocht deze vacature in bepaalde opzichten (functie-eisen, aantal uur, mogelijke startdatum) niet aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden, en ben je ervan overtuigd dat je wel een goede kandidaat bent, dan nodigen wij je uit om wel te solliciteren en jouw aandachtspunten daarbij kenbaar te maken.

Gedurende de publicatietermijn is een uitnodiging voor een gesprek al mogelijk.

Max uurtarief 52,50 ex btw per uur.

Onze opdrachtgever ziet veel meiden met verschillende culturele achtergronden die vanwege diverse redenen niet in staat zijn om hun eigen weg naar volwassenheid en zelfredzaamheid te vinden. Het leven tussen bijvoorbeeld twee culturen, botsing met ouders, slechte thuissituatie, negatieve beïnvloeding door vrienden, rol en beleving van religie in dagelijkse leven e.d. zijn redenen dat meiden ondersteuning en begeleiding nodig hebben. Opdrachtgever zet zich maximaal in om de persoonlijke situatie van meiden en de relatie met ouders te verbeteren.

Opdrachtgever is alleen gericht op de begeleiding van meiden omdat zij ervaren dat dit een aparte aanpak en expertise vergt.

De inzet van de begeleiding is om te werken aan een situatie waarbij de leefsituatie van de meiden verbetert en ook maximaal te werken aan een verbeterde relatie met de ouders.

De begeleider begeleidt jong (volwassenen) meiden in de leeftijd van 14 tot 20 jaar die woonachtig zijn bij opdrachtgever. De meiden hebben vaak problemen op meerdere leefgebieden en hebben uiteenlopende etnische achtergronden. Opdrachtgever begeleidt de meiden op het gebied van wonen, sociaal netwerk, dagbesteding en financiën. Daarbij wordt ook aandacht geschonken aan de onderliggende problematiek van de jongeren, evt. in samenwerking met ggz-instellingen. De meiden wonen in groepsverband op diverse locaties.

Naast individuele begeleiding zijn er ook groepsmomenten binnen de woning. De werkzaamheden vinden plaats op verschillende tijden, ook buiten kantoortijden en op verschillende locaties.

Wat heb je nodig?

 • Begrijp jij de verschillende culturele en religieuze leefwerelden waar meiden mee te maken hebben en kun jij vanuit jou rol de meiden hier optimaal in begeleiden?
 • Beschik jij over een relevante afgeronde HBO/WO opleiding?
 • Ben jij een geregistreerd jeugdprofessional in het SKJ register, dan wel bereid dit te doen?
 • Heb jij al enkele jaren relevante werkervaring in de (jeugd) hulpverlening? Dat is zeker een pre!
 • Ben jij gemotiveerd, enthousiast en hebt een goed gevoel voor humor en relativering, maar neem je jouw verantwoordelijkheden serieus?
 • Beschik jij over een professionele beroepshouding?
 • Ben jij minimaal 32 uur per week beschikbaar?
 • Ben jij flexibel en bereid om ook wanneer nodig buiten kantooruren te werken?
 • Ben je in bezit van rijbewijs B?

Wat ga je doen?

Je functioneert binnen een team van professionals (begeleiders en gedragswetenschappers). Je opereert veelal zelfstandig, maar stemt af met je collega's over de zorg die je verleent en je neemt deel aan teamoverleg, intervisiegroepen en andere vormen van deskundigheidsbevordering.

We bieden je daarnaast ruime opleidings- en trainingsmogelijkheden, waarmee je accreditatiepunten kunt behalen die aansluiten op de SKJ-eisen. Je wordt daarbij actief gecoacht door een van de gedragswetenschappers.

Meer informatie verstrekken we bij interesse.


Meer informatie over / reageren op deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 61833)