• darkblurbg

Ik ben een interim HR adviseur in het onderwijs

Wilt u graag als interim HR adviseur in het onderwijs aan de slag? Wij hebben diverse soorten opdrachten met verschillende taken.

Bent u op zoek naar een opdracht als interim HR adviseur in het onderwijs en bent u als zelfstandige ingeschreven bij de KvK? Heeft u minimaal HBO- werk- en denkniveau en kennis en ervaring met een schoolorganisatie? U kunt zich hier inschrijven als u op zoek bent naar een uitdagende opdracht.

Wilt u ook een nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via het aanmeldformulier aan de rechterkant van deze pagina.

 

Ik zoek een interim HR adviseur in het onderwijs

Bent u op zoek naar een ervaren interim HR adviseur?

Een HR adviseur, ook wel HR consultant, adviseur human resources of HR advisor genoemd, wordt door ons ingezet ter uitbreiding van uw team. De adviseur is dan het eerste aanspreekpunt met betrekking tot de instroom van (nieuwe) medewerkers, de implementatie van de arbeidsvoorwaarden, coaching, individuele casuïstiek, inrichting en uitvoering van de R&O-cyclus, etc. Ook het adviseren over de ontwikkeling van de organisatie en haar medewerkers is onderdeel van het takenpakket. Welke kwaliteit en kwantiteit van de personele bezetting op de langere termijn is wenselijk? Welk HR-beleid past daarbij?

Onze HR professionals hebben kennis van arbeidsrecht in de breedste zin van het woord. Zij zijn goede sparringpartners voor de directie, het managementteam (MT) en de ondernemingsraad (OR) met betrekking tot HR-vraagstukken en kunnen hoofd- en bijzaken goed scheiden.

De interim HR professionals die bij Bureau Ad Interim staan ingeschreven beschikken over minimaal HBO niveau en hebben een opleiding in de richting van HRM of een vergelijkbare opleiding. Daarnaast hebben ze minimaal enkele jaren relevante werkervaring, zijn analytisch sterk, stressbestendig, resultaatgericht en hebben een goed inlevingsvermogen. Zij zijn vrijwel direct inzetbaar.

Wij hanteren een veel lagere bemiddelingsfee dan het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. Klik hier voor onze tarieven.

Interesse? Neem nu contact met ons op! Ook kunt u hier de opdrachtomschrijving invullen als u een concrete interim opdracht voor ons hebt.

Meer informatie over onze dienstverlening? Bekijk hier onze bedrijfsanimatie video