• darkblurbg

Ik ben een interim HR coördinator in het onderwijs

Een HR-coördinator stuurt het HR-team aan en pakt samen met het team HR-zaken op. Denk hierbij aan diversiteit en vitaliteit. Zij hebben een strategische rol als HR partner voor het managementteam. De HR-coördinator is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen en het goed functioneren van de HR afdeling op operationeel en tactisch niveau. Zij leveren onder andere diverse managementrapportages aan, zij adviseren en verwerken verzuimdossiers, zij voeren sollicitatiegesprekken, zij voeren controles uit van de personeelsadministratie en ondersteunen op diverse HR-vraagstukken.

Bent u op zoek naar een opdracht als interim HR coördinator in het onderwijs en bent u als zelfstandige ingeschreven bij de KvK? Heeft u minimaal HBO- werk- en denkniveau en kennis en ervaring met een schoolorganisatie? U kunt zich hier inschrijven als u op zoek bent naar een uitdagende opdracht.

Wilt u ook een nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via het aanmeldformulier aan de rechterkant van deze pagina.

 

Ik zoek een interim HR coördinator in het onderwijs

Bent u op zoek naar een ervaren interim HR coördinator?

Onze HR professionals hebben kennis van arbeidsrecht in de breedste zin van het woord. Zij zijn goede sparringpartners voor de directie, het managementteam (MT) en de ondernemingsraad (OR) met betrekking tot HR-vraagstukken en kunnen hoofd- en bijzaken goed scheiden.

De interim HR professionals die bij Bureau Ad Interim staan ingeschreven beschikken over minimaal HBO niveau en hebben een opleiding in de richting van HRM of een vergelijkbare opleiding. Daarnaast hebben ze minimaal enkele jaren relevante werkervaring, zijn analytisch sterk, stressbestendig, resultaatgericht en hebben een goed inlevingsvermogen. Zij zijn vrijwel direct inzetbaar.

Als u op zoek bent naar een gedreven HR-coördinator die zorgt dat alles soepel verloopt neem dan nu contact met ons op! Ook kunt u hier de opdrachtomschrijving invullen als u een concrete interim opdracht / vraag voor ons hebt.

Wij hanteren een veel lagere bemiddelingsfee dan het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. Klik hier voor onze tarieven.

Uiteraard zijn onze HR professionals niet alleen werkzaam in het onderwijs, ook in andere branches zijn zij actief.

Meer informatie over onze dienstverlening? Bekijk hier onze bedrijfsanimatie video