• darkblurbg

Ik ben een interim HR directeur in het onderwijs

Een HR directeur houdt zich met name bezig met de strategie en de kwaliteitsagenda en brengt daarin prioritering aan. Vaak worden onze interim HR directeuren betrokken bij transitie opdrachten. Zij hebben academisch werk- en denkniveau en een ruime leidinggevende ervaring én ervaring in het aansturen van veranderprocessen in een organisatie.

Wilt u graag als interim HR directeur in het onderwijs aan de slag? Wij hebben diverse soorten opdrachten met verschillende taken.

Bent u op zoek naar een opdracht als interim HR directeur in het onderwijs en bent u als zelfstandige ingeschreven bij de KvK? Heeft u minimaal HBO- werk- en denkniveau en kennis en ervaring met een schoolorganisatie? U kunt zich hier inschrijven als u op zoek bent naar een uitdagende opdracht.

Wilt u ook een nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via het aanmeldformulier aan de rechterkant van deze pagina.

 

Ik zoek een interim HR directeur in het onderwijs

Bent u op zoek naar een ervaren interim HR directeur?

Onze HR professionals hebben kennis van arbeidsrecht in de breedste zin van het woord. Zij zijn goede sparringpartners voor de directie, het managementteam (MT) en de ondernemingsraad (OR) met betrekking tot HR-vraagstukken en kunnen hoofd- en bijzaken goed scheiden.

De interim HR professionals die bij Bureau Ad Interim staan ingeschreven beschikken over minimaal HBO niveau en hebben een opleiding in de richting van HRM of een vergelijkbare opleiding. Daarnaast hebben ze minimaal enkele jaren relevante werkervaring, zijn analytisch sterk, stressbestendig, resultaatgericht en hebben een goed inlevingsvermogen. Zij zijn vrijwel direct inzetbaar.

Wij hanteren een veel lagere bemiddelingsfee dan het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. Klik hier voor onze tarieven.

Interesse? Neem nu contact met ons op! Ook kunt u hier de opdrachtomschrijving invullen als u een concrete interim opdracht voor ons hebt.

Meer informatie over onze dienstverlening? Bekijk hier onze bedrijfsanimatie video