• darkblurbg

Ik ben een interim teamleider VO

Wilt u graag als interim teamleider in het voortgezet onderwijs aan de slag? Wij hebben diverse soorten opdrachten met verschillende taken. Denk daarbij onder andere aan het verbeteren van de kwaliteit en het kwaliteitszorgsysteem, het maken van gezamenlijke afspraken over protocollen, procedures en beleidsdocumenten, aansturen dagelijkse gang van zaken in het team. Maar ook het versterken van doorlopende leerlijnen, mede ontwikkelen van een heldere visie en koers van de school, etc. 

Bent u op zoek naar een opdracht als interim teamleider in het voortgezet onderwijs en bent u als zelfstandige ingeschreven bij de KvK? Heeft u minimaal HBO- werk- en denkniveau en kennis en ervaring met een schoolorganisatie? U kunt zich hier inschrijven als u op zoek bent naar een uitdagende opdracht.

Wilt u ook een nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via het aanmeldformulier aan de rechterkant van deze pagina.

 

Ik zoek een interim teamleider VO

Bent u op zoek naar een ervaren, daadkrachtige, verbindende en organisatorisch sterke interim teamleider in het voortgezet onderwijs? Wij hebben verschillende door de wol geverfde interim teamleiders die jarenlange ervaring hebben in het VO.

Wij hanteren een veel lagere bemiddelingsfee dan het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. Klik hier voor onze tarieven.

Interesse? Neem nu contact met ons op! Ook kunt u hier de opdrachtomschrijving invullen als u een concrete interim opdracht voor ons hebt.

Meer informatie over onze dienstverlening? Bekijk hier onze bedrijfsanimatie video