Professional nodig? Wij zijn in heel Nederland actief en zijn niet regio gebonden.

Casemanager verzuim regio Nijmegen VACATURE

  • Home
  • Casemanager verzuim regio Nijmegen VACATURE

Casemanager verzuim / taakdelegatie regio Nijmegen VACATURE

Wij zijn z.s.m. op zoek naar een interim / freelance / zzp Casemanager verzuim / taakdelegatie regio Nijmegen voor 4 (later meer) uur per week voor een langere periode. Opleidingsniveau: HBO. ​Start opdracht: z.s.m. en in overleg. Reageren vóór 2 mei 2023 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Mocht deze vacature in bepaalde opzichten (functie-eisen, aantal uur, mogelijke startdatum) niet aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden, en ben je ervan overtuigd dat je wel een goede kandidaat bent, dan nodigen wij je uit om wel te solliciteren en jouw aandachtspunten daarbij kenbaar te maken.

Gedurende de publicatietermijn is een uitnodiging voor een gesprek al mogelijk. Werkzaamheden op locatie en vanuit huis.

Opdrachtgever brengt arbodienstverlening terug naar de persoonlijke relatie. Niet alleen preventief via bedrijfsmaatschappelijk werk, maar als volledige arbodienst met alle diensten onder één dak. In de snel veranderende digitale wereld is iedereen namelijk toe aan menselijk contact, zeker wanneer iemand niet 100% actief is.

Opdrachtgever is een nieuwe arbodienst, maar zij zijn zeker geen vreemde eend in de bijt. Opdrachtgever gaat net even vérder, met bewezen kennis en kunde en vooral persoonlijk contact. Het doel? Tevreden en gezonde medewerkers die productief en loyaal zijn. En natuurlijk minder (ziekte)verzuim!

Meer informatie verstrekken we bij interesse.


Meer informatie over / reageren op deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 8539)