Professional nodig? Wij zijn in heel Nederland actief en zijn niet regio gebonden.

Category Group Manager Tuin regio Apeldoorn VACATURE

 • Home
 • Category Group Manager Tuin regio Apeldoorn VACATURE

Category Group Manager Tuin regio Apeldoorn VACATURE

Wij zijn z.s.m. op zoek naar een interim / freelance / zzp Category Group Manager Tuin regio Apeldoorn voor 40 uur per week van juni 2023 tot december 2023. Opleidingsniveau: HBO. ​Start opdracht: in overleg. Reageren vóór 4 april 2023 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Mocht deze vacature in bepaalde opzichten (functie-eisen, aantal uur, mogelijke startdatum) niet aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden, en ben je ervan overtuigd dat je wel een goede kandidaat bent, dan nodigen wij je uit om wel te solliciteren en jouw aandachtspunten daarbij kenbaar te maken.

Gedurende de publicatietermijn is een uitnodiging voor een gesprek al mogelijk. Werkzaamheden op locatie (minimaal 3 dagen op kantoor).

Onze opdrachtgever is een fullservice retailorganisatie met vele winkels in Nederland. We zoeken nu voor hen ter vervanging van zwangerschapsverlof een Category Group Manager. Het beleid is al geschreven. We zoeken iemand die echt het team (van 5) kan sturen, coachen. Meedenken in het bewerkstelligen van verbeteren van Eigen Merk producten en binnen het team draagvlak kan creëren mbt omnichannel / e-commerce.

Als Category Group Manager Tuin ben jij hoofdverantwoordelijk voor het actuele aanbod binnen de wereld ‘Tuin’ en de bijbehorende in- en verkoopprijzen. Het commerciële beleid is al geschreven. Jij bent verantwoordelijk voor de juiste uitvoering hiervan gedurende het verlof van de huidige Group Manager. Jij weet hoe je alle medewerkers in jouw team kan motiveren en coachen, volgt alle seizoen trends op de voet en weet hoe de markt zich ontwikkelt. Door het uitvoeren van analyses weet jij waar de concurrentie mee bezig is en waar bij opdrachtgever meer aandacht naartoe mag. Je neemt jouw team mee en zorgt samen voor een passend assortiment. Hierbij hebben wij een gave nieuwe uitdaging: opdrachtgever wil meer inzetten op Eigen Merk producten. Deze strategie is volop in ontwikkeling. Jij haakt hier met jouw team op aan.

Jij:

 • Realiseert het category jaarplan voor de wereld ‘Tuin’
 • Draagt zorg voor het initiëren en inzetten van activiteiten die de wereld Tuin laten renderen
 • Zet commerciële acties op binnen het promotiebeleid
 • Selecteert nieuwe leveranciers en optimaliseert afspraken met bestaande leveranciers

Je bent probleemoplossend en je staat stevig in je schoenen. In die eigenschappen kan jij je helemaal vinden. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en staat er voor jouw team.  

Verder:

 • Ben je beschikbaar vanaf juni t/m december 2023
 • Heb je een afgeronde Hbo-opleiding in een commerciële richting
 • Heb je minimaal 5 jaar werkervaring in soortgelijke functie
 • Ben je communicatief sterk en heb je coachende vaardigheden
 • Ben je in staat het grotere geheel te zien en hiernaar te handelen

Je bent ervaring als Category Group Manager binnen retail. Food/Supermarkt is ook goed. Ervaring met omnichannel en e-commerce is een must.

Meer informatie verstrekken we bij interesse.


Meer informatie over / reageren op deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 54260)