Professional nodig? Wij zijn in heel Nederland actief en zijn niet regio gebonden.

Crisismanagement

  • Home
  • Crisismanagement

Crisismanagement

Bij Bureau Ad Interim staan een groot aantal interim managers ingeschreven die flexibel en resultaatgericht gericht zijn en een ruime ervaring op het gebied van verander-, en crisismanagement met zich meebrengen. Managers die zich als een vis in het water voelen bij organisaties waar verandering of opbouw gewenst is. Interim managers die met hun dynamiek zaken weten los te maken en in beweging weten te krijgen. Betrokken managers. Zij richten zich met veel energie en inzet op de gestelde doelen en krijgen een allergische reactie van besluiteloosheid.

Bureau Ad Interim kan u ondersteunen op gebied van crisismanagement. Een crisis in het leiderschap is vaak een aanleiding om contact met ons op te nemen.

Een vaste hand aan het roer

Wanneer begeleiding en stabiliteit het meest nodig zijn kunnen wij als interimbureau u verder helpen. Vaak bevinden organisaties zich in dat geval in een crisis of hebben zij te maken met slecht presterende afdelingen. Wij hebben zeer ervaren professionals die kunnen sturen op het verbeteren van de (financiële) prestaties van uw organisatie.

Communicatie tijdens een crisis

Wij kunnen direct interim professionals inzetten om de crisis zo snel mogelijk te bezweren. Het is belangrijk dat in geval van een crisis de communicatieprocessen tussen tussen bestuursleden, management, medewerkers, crediteuren, investeerders en andere stakeholders goed blijven verlopen.

Stabilisatie

Onze interim professionals zijn in staat om u als klant te helpen de prestaties van uw organisatie snel te stabiliseren en vervolgens een strategisch bedrijfsplan op te stellen en zodanig te implementeren dat de directe uitdagingen aangepakt worden. De interim manager of interim directeur adviseert het management over het herstructurerings- en doorloopproces, evenals over een verscheidenheid aan financiële en operationele kwesties, allemaal in dienst van het herstel van het vertrouwen van de medewerkers, de directie, kredietverstrekkers, crediteuren en investeerders.

Lees meer over de andere managementvormen.