• darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg

Ik zoek een ervaren HR adviseur     Ik ben een ervaren HR adviseur

Kies uit de beste en direct beschikbare ervaren HR adviseurs:

 • Dit op interim, freelance of ZZP basis
 • Binnen 48 uur meerdere geschikte en beschikbare ervaren interim HR adviseurs voorgesteld
 • Ervaren professionals staan bij Bureau Ad Interim ingeschreven
 • No cure no pay
 • Wij hanteren een lage bemiddelingsfee van 9% in plaats van het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. U kunt zelf bepalen wat u wilt betalenKlik hier voor onze tarieven.
 • Interimmers uit uw regio actief
 • Geen concurrentie- en relatiebeding

Profielen van een aantal van onze ervaren interim HR adviseurs

Sparringpartner (man)

Ik adviseer in de hoedanigheid van ‘Business partner HRM’ het hoger management op tactisch-/strategisch niveau in zowel complexe kleinschalige transitie- en innovatieprojecten, als ook in meer grootschalige en integrale organisatieveranderingen en/of reorganisatietrajecten. De rol die ik hierbij inneem is die van kennisoverdrager, sparringpartner en adviseur, maar ik schuw daarbij zeer zeker ook niet om ook operationeel bij te dragen.

Ik adviseer als ‘Adviseur HR’ het (lijn)management ten aanzien van de operationele en tactische HR-vraagstukken, maar ook t.a.v. onderwerpen zoals de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers. De (lijn)managers zijn voor mij dan ook mijn klanten, die ik – binnen de gestelde kaders van de opdracht – zo goed mogelijk en op een praktische en pragmatische wijze bedien, waardoor zij dit op hun beurt ook kunnen doen naar hun medewerkers. Ik tracht in de uitvoering van mijn opdrachten dan ook altijd voorwaardenscheppend aan en richtinggevend voor de (lijn)managers en de medewerkers in de organisatie te zijn.

Mijn aanpak en werkwijze kenmerkt zich door onafhankelijkheid, een pragmatische en resultaatgerichte insteek met een ‘hands-on’ mentaliteit, daadkracht, uitstekende communicatieve vaardigheden en het snel analyseren van situaties met oog voor de diversiteit aan belangen. Ik ben hierin een people-manager en teamspeler die anderen inspireert, maar die daarbij wél steeds resultaatgericht blijft. Daarbij mag de opdrachtgever tevens rekenen op mijn grote inzet, loyaliteit, betrouwbaarheid en een super flexibele dienstverlening.

Mijn leidende motto is hierbij: samen, tijdig, correct en volledig. Meer info

Hands on HR-professional (man)

Hands on HR-professional, met een bedrijfseconomische achtergrond. Begonnen als salarisadministrateur en in de loop der jaren ontwikkeld tot een All Round HR-Professional. Kennis en bekendheid met alle HR Processen en ervaring op zowel het vakinhoudelijke, adviserende als
leidinggevende vlak. Met een nadruk op de gebieden; HR-advies, salarisadministratie, beheer, procesbeschrijvingen/-optimalisatie, implementeren HR-beleid, veranderings- en ontwikkeltrajecten, werving & selectie, en verzuimmanagement.

Drive/Passie voor het HR vakgebied: Het aantonen van de toegevoegde waarde van een HR-afdeling voor een organisatie. Dit door middel van harde (HR)gegevens, gekoppeld aan financiële gegevens en het optimaliseren/digitaliseren van HR Processen.

Als persoon open, betrokken en een goed luisteraar. Kenmerkend zijn leergierigheid en een brede interesse. Innovatief en Analytisch met een sterke focus op concrete resultaten. Schakelt gemakkelijk tussen verschillende abstractieniveaus, met gevoel voor (politieke) verhoudingen. In samenwerking gericht op inzet van ieders kwaliteiten en van elkaar leren. Meer info

HR specialist (vrouw)

Ik ben een HR specialist met ondertussen ruim 20 jaar ervaring in gevarieerde organisaties. De competenties die mij het best omschrijven zijn enthousiast, open, pragmatisch, hands on, analytisch, betrokken en integer. Ik heb ruim 20 jaar in loondienst gewerkt en ben nu al een aantal jaren als interimmer aan de slag om HR-taken uit te voeren voor diverse organisaties.

Mijn missie is om bedrijven de volgende stap te laten maken binnen het vakgebied HR. Dit kan zijn door organisatieontwikkeling, ontwikkeling van teams en individuele ontwikkeling. Thema’s waarin mijn ervaring ligt zijn o.a. ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid, werkgeluk, functiewaardering, beoordelen en functioneren. Ook de instrumentele kant van HR is bekend voor me en ik werk makkelijk met diverse HR –, verzuim- en beoordelingssystemen. Meer info