• darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg

Ik zoek een ervaren HR manager     Ik ben een ervaren HR manager

Kies uit de beste en direct beschikbare ervaren HR managers:

 • Dit op interim, freelance of ZZP basis
 • Binnen 48 uur meerdere geschikte en beschikbare ervaren interim HR managers voorgesteld
 • Ervaren professionals staan bij Bureau Ad Interim ingeschreven
 • No cure no pay
 • Wij hanteren een lage bemiddelingsfee van 9% in plaats van het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. U kunt zelf bepalen wat u wilt betalenKlik hier voor onze tarieven.
 • Interimmers uit uw regio actief
 • Geen concurrentie- en relatiebeding

Profielen van een aantal van onze ervaren interim HR managers

Out of the box (vrouw)

Ik werk vanuit een zelfstandige en authentieke positie als HR manager/ Senior HR business partner. Daarbij zijn mijn sterke punten het coachen van leidinggevenden en medewerkers bij de verschillende HRM vraagstukken. Mijn aanpak daarin kenmerkt zich door nuchterheid, sensitiviteit, kwaliteit en out of the box denken. Naast mijn coachende vaardigheden ben ik goed in het professionaliseren, optimaliseren en structureren van de diverse HR - processen. Met mijn deskundigheid en visie, vanuit mijn drive tot synergie, ben ik in staat complexe problemen met veel elementen en aspecten op te lossen.

Klant- en resultaatgericht (vrouw)

Het verbinden van mensen binnen organisaties, daar krijg ik energie van. Het laten zien dat de kracht ligt in onze verschillen, en dat samenwerken tot hele mooie resultaten leidt. Ik heb oog voor talenten van mensen en ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan en wil ontwikkelen. Ik ben een hands-on HR professional met ruime ervaring in verschillende branches, waaronder logistiek, productie, retail, FMCG en ICT. Op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau pak ik de HR thema’s aan. Ik heb ruime ervaring met verandermanagement bij onder andere reorganisaties en joint ventures, certificeringen (ISO, BRC, SMETA), het ontwikkelen en uitvoeren van beoordelingssytematieken en het coachen en adviseren van managers op alle niveaus van teamleider tot CEO.

Enkele karakteristieken: verbinder, klant- en resultaatgericht, creatief in oplossingen, betrokken. Ik ben in staat om op positief kritische wijze een onderscheidende bijdrage te leveren aan het HR beleid van een organisatie. Ik ben analytisch sterk en stel hoge eisen aan de kwaliteit van mijn werk. Ik leg steeds weer de vinger op de zere plek, zonder het belang van de relatie uit het oog te verliezen.

Probleemoplosser (man)

Klanten ervaren mij als probleemoplosser. Ik zorg voor verbeteringen in HR-beleid en processen. Mijn interventies zijn snel en professioneel en zorgen voor een adequate afwikkeling van lastige personeelsdossiers. Klanten zeggen over mij dat ik goed kan luisteren, analyseren, verbanden kan leggen en kan doorpakken binnen een snel veranderende context. Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg. Het resultaat is een tevreden opdrachtgever omdat ik noten heb gekraakt, zonder daarbij de medewerkers uit het oog te verliezen. Ik heb veel ervaring met arbeidsrechtelijke dossiers en vragen.

Bepalen van de HR richting (man)

Ervaren professional met ruime ervaring in Human Resource Management en strategische planning. Goede kwaliteiten op het vlak van het bedenken en implementeren van HR-praktijken om tegemoet te komen aan de behoeften van een organisatie die een echte kans op vooruitgang biedt. Track record van het leiden en motiveren van teams om HR-doelstellingen te overtreffen, prestatieverbetering te stimuleren en impact te hebben in teams. Het vermogen om de HR richting te bepalen, marktkansen te identificeren en duurzame relaties op te bouwen en te onderhouden met de belangrijkste stakeholders.

Verbinder (vrouw)

Via de interim constructie ondersteun ik organisaties bij uiteenlopende HR vraagstukken. Dat kan projectmatig zijn gericht op een specifiek HR thema of tijdelijk ter vervanging van een HR professional.

Ik ben een allround HR Business Partner; het beste op mijn plek (als verbinder) tussen operatie en strategische beleidsvoering. Actiegericht, dus eerder een doener dan een denker. Ik ben sterk in het gelijktijdig coördineren van diverse processen. Daarbij realiseer ik overzicht en structuur.

Ik ben resultaatgericht. Het is mijn passie om plannen waar te maken door het slim betrekken en inzetten van mensen. Slim is efficiënt, doelgericht en benutten van het “goud” wat voor handen is qua kennis, kwaliteiten en intrinsieke drijfveren. Ik zorg dat leidinggevenden en hun medewerkers op een open en toegankelijke manier worden betrokken. Met nadrukkelijk oog voor communicatie realiseer ik draagvlak en motivatie voor de koers van de organisatie.