• darkblurbg

Ik zoek een interim bestuurder     Ik ben een interim bestuurder

Kies uit zeer ervaren en direct beschikbare ervaren interim bestuurders:

 • Dit op interim, freelance of ZZP basis
 • Normaliter binnen 48 uur meerdere geschikte en beschikbare ervaren interim bestuurders
 • Ervaren professionals staan bij Bureau Ad Interim ingeschreven
 • No match no pay (u betaalt pas als een interimmer / freelancer / ZZP-professional bij u aan het werk gaat)
 • Wij hanteren een veel lagere bemiddelingsfee dan het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. Klik hier voor onze tarieven.
 • Interimmers uit uw regio actief
 • Geen concurrentie- en relatiebeding

Profiel van één van onze ervaren interim bestuurders

Richting geven (man)

Mijn passie is om samen met anderen een organisatie te creëren waar het uitdagend en fijn werken is. Mijn ambitie is om leiding en richting te geven aan organisaties, waarbij ik het beste uit de organisatie en haar medewerkers haal.

Ik ben resultaatgericht en mijn aanpak is situationeel bepaald. Ik behandel het verleden met respect en zoek naar positieve aanknopingspunten. Deze benut ik om van daaruit verder te bouwen. Dit kan leiden tot een andere strategie maar ook tot bijsturing, afhankelijk van wat noodzakelijk is. Ik ben besluitvaardig en ga frictie niet uit de weg.

Ik zoek eerst de verbinding met mensen voordat ik overstap naar de inhoud. Daarbij genereer ik energie in een team en richt deze op de gekozen doelstellingen. Mijn resultaten komen op een integere, respectvolle manier tot stand. Daarbij werk ik vanuit vertrouwen en laat verantwoording afleggen over de overeengekomen resultaten. Graag spar ik met wie daar behoefte aan heeft of daar waar dat noodzakelijk is. Als de beoogde resultaten in gevaar komen of het risico te groot is, grijp ik in.

Competenties

 • Leiderschap
 • Strateeg met oog voor risico’s
 • Analytisch en bedrijfskundig
 • Besluitvaardig
 • Oplossingsgericht
 • Samenwerkingsgericht
 • Onderhandelingsvaardig
 • Communicatief, open en integer
 • Bestuurlijk sensitief
 • Relativerend en gevoel voor humor

Meer info

Veelzijdig ervaren bestuurder (man)

Veelzijdig ervaren bestuurder in breed publiek domein: onderwijs-kinderopvang-zorg-welzijn-sport-media. Doelgericht met oog voor de menselijke maat. Scherpe geest. Strateeg. Adviseur. Prettige sparringpartner. Veerkrachtig. Denkt in kansen en mogelijkheden. Sterk inlevingsvermogen voor nieuwe omgevingen. Tactvol. Pragmatisch. Innovatief. Maatschappelijk geëngageerd. Toegankelijk – Betrokken – Authentiek – Persoonlijk. Meer info