Professional nodig? Wij zijn in heel Nederland actief en zijn niet regio gebonden.

Ervaren interim bestuurssecretaris

  • Home
  • Ervaren interim bestuurssecretaris

Ervaren interim bestuurssecretaris

Kies uit zeer ervaren en beschikbare interim bestuurssecretarissen:

  • Dit op interim, freelance of ZZP basis
  • Normaliter binnen 48 uur meerdere geschikte en beschikbare ervaren interim bestuurssecretarissen
  • Ervaren zelfstandige professionals staan bij Bureau Ad Interim ingeschreven. Zelfstandig wil zeggen: professionals die ook ingeschreven staan bij de KvK.
  • No match no pay: u betaalt pas als er een Overeenkomst van Opdracht tussen u en de zelfstandige (interimmer / freelancer / ZZP-professional) tot stand komt.
  • Wij hanteren een veel lagere bemiddelingsfee dan het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. Klik hier voor onze tarieven.
  • Interimmers / freelancers / zzp'ers uit uw regio.

Profiel van één van onze ervaren interim bestuurssecretarissen

Inhoudelijk sterk (man)

Ik ben een doortastende en zelfstandige adviseur en secretaris. Ontwikkelingen weet ik snel op waarde te schatten en te voorzien van een gedegen advies. Daarbij houd ik tactvol rekening met de belangen van alle partijen.

Ik durf als adviseur kritische vragen te stellen met respect voor de ander en eerder gemaakte keuzes. Ik ben een rationalist met een sterk ontwikkeld besef van de belangen van collega’s en stakeholders waardoor ik een gedragen resultaat weet te bereiken: partijen herkennen zich daarin! Bovendien weet ik door mijn open opstelling anderen mee te krijgen in veranderingen.

Energiek en enthousiast, open houding, oog voor een goede relatie, kritisch luisterend. In staat een grote hoeveelheid informatie snel te doorgronden en die ook voor anderen begrijpelijk te maken. Een inhoudelijk sterke en gestructureerde adviseur en ondersteuner die stuurt op het resultaat en daarbij oog heeft voor mensen en samenwerking.

Ik ben resultaatgericht. Ik laat een project slagen door te sturen op het grotere, achterliggende doel en een goede samenwerking. Naast dat ik oog heb voor een goede relatie en de samenwerking, ben ik ook bereid actief bij te dragen aan resultaat. Niet alleen praten, maar ook produceren. Ik ben daarnaast sterk in het in beeld houden van het proces zonder dat inhoudelijke focus en snelheid verloren gaan. Meer info