Professional nodig? Wij zijn in heel Nederland actief en zijn niet regio gebonden.

Ervaren interim directeur

  • Home
  • Ervaren interim directeur

Ervaren interim directeur

Kies uit zeer ervaren en beschikbare interim directeuren:

  • Dit op interim, freelance of ZZP basis
  • Normaliter binnen 48 uur meerdere geschikte en beschikbare ervaren interim directeuren
  • Ervaren zelfstandige professionals staan bij Bureau Ad Interim ingeschreven. Zelfstandig wil zeggen: professionals die ook ingeschreven staan bij de KvK.
  • No match no pay: u betaalt pas als er een Overeenkomst van Opdracht tussen u en de zelfstandige (interimmer / freelancer / ZZP-professional) tot stand komt.
  • Wij hanteren een veel lagere bemiddelingsfee dan het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. Klik hier voor onze tarieven.
  • Interimmers / freelancers / zzp'ers uit uw regio.

Profiel van één van onze ervaren interim directeuren

Verbindende en resultaat gerichte interim directeur (vrouw)

Verbindende en resultaatgerichte directeur met hart voor zorg en welzijn. Strategische denker met focus op het primaire proces en de relatie. Laat mensen en organisaties graag groeien. Grote betrokkenheid, open vizier, scherp in de analyse, helder in de uitvoering, ruimte geven en creëren.

Mensen waarderen mijn authenticiteit, overtuigingskracht en manier van leidinggeven. Overzicht en overwicht, rust en duidelijkheid bepalen in hoge mate mijn succes. Met genoegen leid ik complexe situaties in goede banen en verbeter ik processen. Dat doe ik door aandacht te hebben voor alle posities en belangen en door verbinding tot stand te brengen. Benoem lastige zaken en maak die bespreekbaar. Rechtvaardigheid en vertrouwen zijn voor mij leidende principes. Scherp oog voor talenten van mensen en hun optimale inzetbaarheid. Meer info

Focus op rendement en mens (man)

Generalist, snel inlevend. Vanuit een brede ervaring als directeur van verschillende lokale banken met eigen P/L verantwoordelijkheid. Veel ervaring in analyse en risicomanagement, zeker bedrijfseconomisch, maar ook in product-marktcombinaties. Tegelijkertijd ben ik een commerciële handelsman, communicatief sterk en heb een hoge gunfactor. Een praktisch gevormde zakenman/ondernemer met veel ervaring in aansturing van bedrijf, proces, omzet, winst & verlies, change, ombuiging, stappenplannen naar verbetering, etc. Los in de omgang, maar streng in de leer van wat en hoe het moet gebeuren.

Langjarige interim ervaring. Zowel bij banken als in het MKB. Trackrecord in significante resultaatverbetering door heldere doelen en aanpak. Langjarige ervaring met inspirerend leidinggeven aan professionals. Masters degree in bedrijfskunde, strategie, organisatie en changemanagement. In 2018 nog een jaar een executive leadership program aan de London Business School gevolgd.

Laatste twee interim opdrachten zijn voor bedrijven in logistiek en foodsector geweest. In beide succesvolle turnaround gerealiseerd van technisch failliet naar financieel gezond waarbij zowel organisatie als medewerkers weer in hun kracht staan. Hiertoe succesvol margeverbetering bij bestaande klanten en aanwas nieuwe klanten gerealiseerd. Meer info