Professional nodig? Wij zijn in heel Nederland actief en zijn niet regio gebonden.

Ervaren interim financieel manager

  • Home
  • Ervaren interim financieel manager

Ervaren interim financieel manager

Kies uit zeer ervaren en beschikbare interim financieel managers:

  • Dit op interim, freelance of ZZP basis
  • Normaliter binnen 48 uur meerdere geschikte en beschikbare ervaren interim financieel manager
  • Ervaren zelfstandige professionals staan bij Bureau Ad Interim ingeschreven. Zelfstandig wil zeggen: professionals die ook ingeschreven staan bij de KvK.
  • No match no pay: u betaalt pas als er een Overeenkomst van Opdracht tussen u en de zelfstandige (interimmer / freelancer / ZZP-professional) tot stand komt.
  • Wij hanteren een veel lagere bemiddelingsfee dan het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. Klik hier voor onze tarieven.
  • Interimmers / freelancers / zzp'ers uit uw regio.

Profiel van één van onze ervaren interim financieel managers

Allround en hands-on business controller/ financieel manager (man)

Levert business control en financieel management van kwaliteit; Initiator van vernieuwingen zoals opzetten/optimaliseren van de planning & control cyclus of invoeren van performance management of van samenwerking- en procesverbeteringen (coachen medewerkers). Leiderschapsstijl gericht op samenwerking en verbinding. Open communicator, die toegankelijk is op alle niveaus. Vriendelijk en tegelijkertijd doortastend. Adviseur en sparringpartner van het management. Weet snel betrouwbare en relevante management/stuurinformatie te genereren en kan deze bovendien omzetten naar advies, beleid en oplossingen/verbeteringen.

Mijn brede ervaring blijkt eveneens uit de diverse rollen die ik heb uitgevoerd: adviseur van concern- en lokaal management, verandermanager, vernieuwer en procesverbeteraar, afdelingsmanager/coördinator (gericht op professionalisering) control en leider van diverse projecten resp. projectmatig werken, projectleider implementatie software, bv. Financiële/ERP software, Digitale facturering, Projectmatig werken.

Performance management
Ervaring opgedaan bij organisaties met strategische heroriëntatie, met reorganisatie of fusie en waar zaken spelen als resultaatgerichtheid, verzakelijking, rationalisering overhead, cultuurverandering, professionalisering e.d.

Management/stuurinformatie en jaarrekening
Het ontwikkelen van hulpmiddelen als Balanced Scorecards, Dashboards, KPI’s en het inrichten van gestructureerde Managementinformatie, inclusief de daarvoor benodigde ICT- software. Tevens ervaren met het jaarrekeningwerk; als verantwoordelijk projectleider en ook als coördinator en contactpersoon met de externe accountant.

Eigen afdeling
Verantwoordelijk voor het opzetten/(her)inrichten van een eigen afdeling. Hierbij veel aandacht voor het coachen en de ontwikkeling van de eigen medewerkers. Ook aandacht voor procesverbeteringen op gebied van operationele en financiële bedrijfsvoering.

Bedrijfsvoering
Ervaring met ondersteunende diensten als Facilitaire zaken, ICT, Huisvesting & Vastgoed en ook met Roostering en andere logistiek planning.

Subsidies
Aantrekken en verantwoorden van subsidies en projectfinancieringen. Meer info

Daadkrachtig (man)

Energieke Senior Interim Finance Professional, met een solide en brede achtergrond in zowel Finance, Control en Bedrijfsvoering. Combineert een heldere visie met gezond verstand en een hands-on mentaliteit. Vriendelijke en authentieke management stijl, gericht op persoonlijke competenties. Analytisch, stressbestendig, creatief, sensitief, resultaatgericht en ondernemend. Meer info

Gedreven en toegewijd professional (man)

Ik ben een gedreven en toegewijd professional met ongeveer 25 jaar ervaring op zakelijke afdelingen binnen de financiële sector, zowel in het accountmanagement als in het integraal analyseren en beoordelen van financieringsvraagstukken en ondernemersplannen. Dankzij mijn 15-jarige interim-werkzaamheden - met een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers - ben ik in staat om snel en effectief te schakelen en de juiste verbanden te leggen. Daarbij neem ik telkens kennis en ervaringen mee naar nieuwe opdrachten met als ultiem doel het vergroten van de meerwaarde voor nieuwe opdrachtgevers. En dit is onafhankelijk van de sector waarin zij actief zijn en beperkt zich niet tot alleen het financieel spectrum. Dus ook voor u ben ik waardevol! Meer info