• darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg

Ik zoek een interim financieel manager     Ik ben een interim financieel manager

Kies uit de beste en direct beschikbare ervaren interim financieel managers:

 • Dit op interim, freelance of ZZP basis
 • Binnen 48 uur meerdere geschikte en beschikbare ervaren interim financieel managers
 • Ervaren professionals staan bij Bureau Ad Interim ingeschreven
 • No cure no pay
 • Wij hanteren een lage bemiddelingsfee van 9% in plaats van het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. U kunt zelf bepalen wat u wilt betalenKlik hier voor onze tarieven.
 • Interimmers uit uw regio actief
 • Geen concurrentie- en relatiebeding

Profiel van één van onze ervaren interim financieel managers

Allround en hands-on business controller/ financieel manager (man)

Levert business control en financieel management van kwaliteit; Initiator van vernieuwingen zoals opzetten/optimaliseren van de planning & control cyclus of invoeren van performance management of van samenwerking- en procesverbeteringen (coachen medewerkers). Leiderschapsstijl gericht op samenwerking en verbinding. Open communicator, die toegankelijk is op alle niveaus. Vriendelijk en tegelijkertijd doortastend. Adviseur en sparringpartner van het management. Weet snel betrouwbare en relevante management/stuurinformatie te genereren en kan deze bovendien omzetten naar advies, beleid en oplossingen/verbeteringen.

Mijn brede ervaring blijkt eveneens uit de diverse rollen die ik heb uitgevoerd: adviseur van concern- en lokaal management, verandermanager, vernieuwer en procesverbeteraar, afdelingsmanager/coördinator (gericht op professionalisering) control en leider van diverse projecten resp. projectmatig werken, projectleider implementatie software, bv. Financiële/ERP software, Digitale facturering, Projectmatig werken.

Performance management
Ervaring opgedaan bij organisaties met strategische heroriëntatie, met reorganisatie of fusie en waar zaken spelen als resultaatgerichtheid, verzakelijking, rationalisering overhead, cultuurverandering, professionalisering e.d.

Management/stuurinformatie en jaarrekening
Het ontwikkelen van hulpmiddelen als Balanced Scorecards, Dashboards, KPI’s en het inrichten van gestructureerde Managementinformatie, inclusief de daarvoor benodigde ICT- software. Tevens ervaren met het jaarrekeningwerk; als verantwoordelijk projectleider en ook als coördinator en contactpersoon met de externe accountant.

Eigen afdeling
Verantwoordelijk voor het opzetten/(her)inrichten van een eigen afdeling. Hierbij veel aandacht voor het coachen en de ontwikkeling van de eigen medewerkers. Ook aandacht voor procesverbeteringen op gebied van operationele en financiële bedrijfsvoering.

Bedrijfsvoering
Ervaring met ondersteunende diensten als Facilitaire zaken, ICT, Huisvesting & Vastgoed en ook met Roostering en andere logistiek planning.

Subsidies
Aantrekken en verantwoorden van subsidies en projectfinancieringen.

Daadkrachtig (man)

Energieke Senior Interim Finance Professional, met een solide en brede achtergrond in zowel Finance, Control en Bedrijfsvoering. Combineert een heldere visie met gezond verstand en een hands-on mentaliteit. Vriendelijke en authentieke management stijl, gericht op persoonlijke competenties. Analytisch, stressbestendig, creatief, sensitief, resultaatgericht en ondernemend.