• darkblurbg

Ik zoek een interim ICT manager     Ik ben een interim ICT manager

Kies uit zeer ervaren en direct beschikbare ervaren interim ICT managers:

  • Dit op interim, freelance of ZZP basis
  • Normaliter binnen 48 uur meerdere geschikte en beschikbare ervaren interim ICT managers
  • Ervaren zelfstandige professionals staan bij Bureau Ad Interim ingeschreven. Zelfstandig wil zeggen: professionals die ook ingeschreven staan bij de KvK.
  • No match no pay: u betaalt pas als er een Overeenkomst van Opdracht tussen u en de zelfstandige (interimmer / freelancer / ZZP-professional) tot stand komt.
  • Wij hanteren een veel lagere bemiddelingsfee dan het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. Klik hier voor onze tarieven.
  • Interimmers / freelancers / zzp'ers uit uw regio.

Profiel van één van onze ervaren interim ICT managers

Sterk in het laten samenwerken van mensen in teams (man)

Aanvoerder gespecialiseerd in aansturing, inrichting en verandering van organisaties. Sterk in het laten samenwerken van mensen in succesvolle teams. Vindt het een uitdaging anderen beter te laten presteren. Neemt gemakkelijk initiatieven. De klant, het afgesproken resultaat èn plezier in het werk, zijn de elementen waarmee successen worden behaald. Als manager richtinggevend, faciliterend en controlerend. Kan afhankelijk van de situatie zowel coachend als resultaatgericht optreden. Pragmatisch, brede kennis en vaardigheden, troubleshooter. Gedegen academisch niveau. Vermogen om te reflecteren, een helikopterview aan te nemen en op de lange termijn te denken. Meer info

Van alle markten thuis (man)

Hands on aanpak
In al mijn werkzaamheden sta ik indien nodig met de benen in de klei en werk ik mee aan het gewenste eindresultaat voor alle stakeholders. Ik streef naar het binnen budget, tijd en scope behalen van het doel. Doelen bereik je samen beter dan alleen!

Helikopterview
Altijd vooruit denkend en het geheel overziend. Zo ben ik in control als verandermanager. Door het hele spectrum in kaart te hebben ben ik de bruggenbouwer op de werkvloer maar ook naar CxO level, leveranciers en klanten. Ik heb 10+ jaar ervaring op (inter)nationaal niveau met het aansturen van (IT) (project) teams, resource,- contract-, portfolio-, stakeholder-, service-, transition & transformation management.

Analyseren
Ik doorgrond situaties snel en goed maar kijk ook buiten de lijntjes.

Persoonlijk
Ik raak gemotiveerd van en motiveer en stimuleer mensen om mij heen. Samen bouwen we aan het eindresultaat en steunen elkaar ook in lastige situaties. Ik ben authentiek en ken mezelf door en door.

Met mijn enthousiasme, vrolijkheid, toegankelijkheid en kennis combineer ik vaardigheden van een adviseur, analist, consultant, leidinggevende, coach en professional met elkaar. Plannen, sturen, netwerken, vernieuwen en verbinden op elk niveau van uw organisatie zit in mijn bloed.

Ik heb een drive om strategie te vertalen naar operationele werkbaarheid en streef er naar de dagelijkse operatie steeds weer naar een hoger plan te tillen door middel van bijvoorbeeld Agile en Scrum.

Specialiteiten: People-, Portfolio-, Project-, Time-, Resourcemanagement, ITvisie, advisering, Partner van de business, IT-management, IT-Operations, kostenbesparingen, verandermanagement, stakeholdermanagement, Business/IT-alignment, contractbeheer, IT-migraties en optimalisaties.

Sleutelwoorden: People manager, hands-on aanpak met helikopter kijk, gestructureerd, internationaal, bruggenbouwer, analist, verbeteren, persoonlijk, respect, getting-the-job-done mentaliteit, humor en structuur.

Industrieën: Overheid, Zorg, Datacenter, Fabriek, Magazijn, Assemblage en Expeditie, Logistiek en Engineering, Bouw, Brouwerij en Vastgoed. Meer info

Zorgen voor balans tussen mens en techniek (man)

Ik ben de afgelopen jaren actief geweest in diverse IT Management en Projectmanagement functies. Ik heb ruime managementervaring in het aansturen van functionele teams bij middelgrote en grote organisaties. Ik ben een ondernemende en resultaatgerichte manager met aandacht voor de sociale aspecten in mijn werkomgeving. Ik zorg voor balans tussen mens en techniek en ben in staat om paden te effenen. Naast optimalisatie op de middellange – en de lange termijn, zorg ik ook voor het behalen van Quick wins op de korte termijn. Daarbij staat kostenbeheersing en standaardisatie centraal.

In de rol van manager/teamleider heb ik veel ervaring opgedaan in supportorganisaties (1ste, 2de en 3de -lijns) waarbij de nadruk ligt op het gebied van verbeteren van processen, aansturen, motiveren en coachen van individuele medewerkers en teams, gericht op samenwerking, goede onderlinge communicatie, verandering en het verbeteren van efficiëntie en productiviteit. Meer info