Professional nodig? Wij zijn in heel Nederland actief en zijn niet regio gebonden.

Ervaren interim leerkracht

  • Home
  • Ervaren interim leerkracht

Ervaren interim leerkracht

Kies uit zeer ervaren en beschikbare interim leerkrachten:

  • Dit op interim, freelance of ZZP basis
  • Normaliter binnen 48 uur meerdere geschikte en beschikbare ervaren interim leerkrachten
  • Ervaren zelfstandige professionals staan bij Bureau Ad Interim ingeschreven. Zelfstandig wil zeggen: professionals die ook ingeschreven staan bij de KvK.
  • No match no pay: u betaalt pas als er een Overeenkomst van Opdracht tussen u en de zelfstandige (interimmer / freelancer / ZZP-professional) tot stand komt.
  • Wij hanteren een veel lagere bemiddelingsfee dan het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. Klik hier voor onze tarieven.
  • Interimmers / freelancers / zzp'ers uit uw regio.

Een aantal profielen van onze ervaren interim leerkrachten VO

Houdt van uitdagingen (vrouw)

Gedreven en enthousiaste trainer, coach & leerkracht met ervaring, kennis en expertise met betrekking tot AD(H)D, ASS en dyslexie, die houdt van uitdagingen en ervan geniet om kinderen en jongeren te zien stralen na een compliment vanwege ‘goed gedrag,’ of na hen eindelijk succeservaringen te laten ervaren. Een geduldig en rustig persoon met aandacht voor het welbevinden van de leerlingen. Werkt naast het werk in de klas, ook graag met collega professionals en jongeren vanuit haar eigen bedrijf. Een echte doorzetter, idealist en vaak
ook perfectionist, die vernieuwend en betrokken is, houdt van uitdagingen en doelgericht naar oplossingen zoekt. Meer info

Communicatief zeer vaardig (man)

Ik ben een zelfverzekerde man. Een ontspannen mens met een joviale uitstraling en informele manier van doen. Ik neem graag het initiatief, formuleer mijn doelen en kan deze helder overbrengen. In samenwerken ben ik oplossingsgericht. Ik kan mensen overtuigen maar zal daarbij altijd rekening houden met de sociale component. Onder druk ben ik actief en besluitvaardig. Mijn snelle HBO+ denkniveau maakt het mij mogelijk de dagelijkse praktijk te overstijgen, beleidsmatig (mee) te denken en in complexe situaties het overzicht te behouden. Ik zie kansen en sta open voor veranderingen.

Communicatief zeer vaardig. Exact, nauwkeurig en ook cijfermatig sterk. Ik heb een hoog abstractieniveau en kan snel inspelen op wisselende omstandigheden. Het best kom ik tot mijn recht in uitdagende en complexe situaties waarbij mijn snelle denkvermogen en creatieve wendbaarheid goed tot hun recht komen. Ik ben in staat mensen in hun kracht te laten werken. Motiveren door zien en gezien worden; waarderen en gewaardeerd worden zijn voor mij in samenwerken onontbeerlijk.

Gedurende mijn werkervaring op school heb ik, vanaf het eerste jaar, naast lesgeven in exacte vakken meerdere taken en functies vervuld. Onder meer stagebegeleider, teamleider, sectievoorzitter, afdelingscoördinatie, voorzitter zorgteam en secretaris van de Medezeggenschapsraad. Daarnaast heb ik meerdere bestuursfuncties bekleed. Meer info