Professional nodig? Wij zijn in heel Nederland actief en zijn niet regio gebonden.

Ervaren interim leidinggevende

  • Home
  • Ervaren interim leidinggevende

Ervaren interim leidinggevende

Kies uit zeer ervaren en beschikbare interim leidinggevenden:

  • Dit op interim, freelance of ZZP basis
  • Normaliter binnen 48 uur meerdere geschikte en beschikbare ervaren interim leidinggevenden
  • Ervaren zelfstandige professionals staan bij Bureau Ad Interim ingeschreven. Zelfstandig wil zeggen: professionals die ook ingeschreven staan bij de KvK.
  • No match no pay: u betaalt pas als er een Overeenkomst van Opdracht tussen u en de zelfstandige (interimmer / freelancer / ZZP-professional) tot stand komt.
  • Wij hanteren een veel lagere bemiddelingsfee dan het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. Klik hier voor onze tarieven.
  • Interimmers / freelancers / zzp'ers uit uw regio.

Een aantal profielen van onze honderden ervaren leidinggevenden

Stuurt op eigen verantwoordelijkheid (vrouw)

Ervaren leidinggevende, projectmanager, organisatie- en beleidsadviseur. Strategie en beleid, HR, communicatie, bedrijfsvoering en verandermanagement. Als leidinggevende en adviseur breng ik toegevoegde waarde door een scherpe analytische blik, bestuurlijke- en organisatiesensitiviteit te combineren met een hands-on aanpak. Ik heb daarnaast ruime ervaring met project- en programmamanagement, met name bij organisaties in ontwikkeling.

In een dynamische omgeving voel ik me als een vis in het water. Hierin weet ik overzicht te creëren en structuur aan te brengen: visie en doelen vertalen naar concrete acties en/of processen die aansluiten bij de praktijk. Daarbij heb ik ook gevoel voor de 'zachte' kant: hoe neem je medewerkers en verschillende gremia (bestuur, medezeggenschap, stakeholders) mee? Ik heb oog voor de verschillende belangen,
(individuele) behoeftes en blokkades. Goed luisteren, openheid, duidelijkheid/zaken benoemen en oprechtheid -ook als de boodschap niet leuk is- zijn voor mij daarbij sleutelwoorden om mensen mee te krijgen in een beweging.

Ik ben een leidinggevende die stuurt op de eigen verantwoordelijkheid en ontwikkeling van medewerkers en op het behalen van de afgesproken resultaten. Ik breng verbinding aan waar deze ontbreekt en weet te schakelen tussen de rollen van coach, sparringpartner, facilitator en indien nodig een meer directieve stijl van aansturen. Ik ben er daarbij van overtuigd dat je het beste uit mensen haalt door te sturen op het benutten van talenten en een ieder daar in te zetten waar hun kracht ligt. Woorden die bij mij passen: daadkracht, energie, glas halfvol, rechtdoorzee, opgewekt, no-nonsense, samenwerking. Meer info