Professional nodig? Wij zijn in heel Nederland actief en zijn niet regio gebonden.

Ervaren interim leidinggevende onderwijs

  • Home
  • Ervaren interim leidinggevende onderwijs

Ervaren interim leidinggevende onderwijs

Kies uit zeer ervaren en beschikbare interim leidinggevenden onderwijs:

  • Dit op interim, freelance of ZZP basis
  • Normaliter binnen 48 uur meerdere geschikte en beschikbare ervaren interim leidinggevenden onderwijs
  • Ervaren zelfstandige professionals staan bij Bureau Ad Interim ingeschreven. Zelfstandig wil zeggen: professionals die ook ingeschreven staan bij de KvK.
  • No match no pay: u betaalt pas als er een Overeenkomst van Opdracht tussen u en de zelfstandige (interimmer / freelancer / ZZP-professional) tot stand komt.
  • Wij hanteren een veel lagere bemiddelingsfee dan het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. Klik hier voor onze tarieven.
  • Interimmers / freelancers / zzp'ers uit uw regio.

Een aantal profielen van onze ervaren leidinggevenden onderwijs

Pro-actief (man)

Ervaren (Interim) leidinggevende in het voortgezet onderwijs (vavo, vo). Out-of-the-box-denker met aandacht voor individu, groep en context, verbinder, resultaatgericht en pro-actief. Recente ervaring met reorganisatieprocessen, professionele leergemeenschap (PLG), cultuurverandering, kwaliteitszorg en verandermanagement. Schrijfvaardig, breed geïnteresseerd en kennis van PR en marketing. Meer info

Geïnspireerd door jonge mensen (vrouw)

Mensen, en in het bijzonder jonge mensen, inspireren mij. Te zien hoe zij zich ontwikkelen, uitdagingen aangaan en blij zijn met behaalde resultaten geeft mij energie en maakt me trots. Het is een voorrecht om dat mogelijk te kunnen maken.

Onze jeugd heeft recht op een optimale ontwikkeling, begeleid door inspirerende en deskundige professionals. Door verantwoordelijkheden zo veel mogelijk op het niveau van de uitvoering te leggen worden talenten van alle medewerkers het best benut, worden zij uitgedaagd en wordt hun motivatie versterkt. Anderzijds stelt het ook eisen aan de kwaliteit van communicatie en management alsmede het eigenaarschap van functionarissen. Om de diversiteit aan taken goed uit te kunnen voeren dienen zij goed gefaciliteerd te worden, maar ook aangesproken te worden op hun verantwoordelijkheden en tonen zij een open en lerende houding. Zij zijn innovatief en zien kansen. Binnen een dergelijke cultuur vervullen de professionals zo een voorbeeldfunctie voor elkaar en voor de leerlingen. Samenwerking met externe partijen en ouders is van fundamenteel belang om voor alle leerlingen en studenten een inspirerend en optimaal onderwijsaanbod te realiseren. Het vermogen om kritisch naar eigen organisatie en handelen te kijken is belangrijk om kwaliteit te leveren, te verbeteren en te borgen. Meer info