Professional nodig? Wij zijn in heel Nederland actief en zijn niet regio gebonden.

Ervaren interim manager logistiek en operations

  • Home
  • Ervaren interim manager logistiek en operations

Ervaren interim manager logistiek en operations

Kies uit zeer ervaren en beschikbare interim managers logistiek en operations:

  • Dit op interim, freelance of ZZP basis
  • Normaliter binnen 48 uur meerdere geschikte en beschikbare ervaren interim managers logistiek en operations
  • Ervaren zelfstandige professionals staan bij Bureau Ad Interim ingeschreven. Zelfstandig wil zeggen: professionals die ook ingeschreven staan bij de KvK.
  • No match no pay: u betaalt pas als er een Overeenkomst van Opdracht tussen u en de zelfstandige (interimmer / freelancer / ZZP-professional) tot stand komt.
  • Wij hanteren een veel lagere bemiddelingsfee dan het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. Klik hier voor onze tarieven.
  • Interimmers / freelancers / zzp'ers uit uw regio.

Een aantal profielen van onze ervaren interim managers logistiek en operations

Resultaatgericht (man)

Mijn ervaring en expertise als interim manager ligt op het snijvlak van management, structuur en leiderschap en is met name gericht op lijnmanagement functies met een logistiek profiel met als doel het waarborgen van continuïteit en het creëren van stabiliteit.

Door mijn brede logistieke achtergrond en leidinggevende ervaring weet ik wat er nodig is om een logistieke organisatie op orde te krijgen en te houden. Met een hands-on mentaliteit pak ik de regie, stuur aan, verbeter, ontzorg en hou ik grip op de processen.

In veel functies heb ik professionals aangestuurd (managers, supervisors en teamleiders) en in iedere functie ga ik weer vol voor het resultaat. Graag met een flinke dosis humor, maar schroom ook niet om een duidelijke en soms confronterende boodschap over te brengen als dit nodig is. Kernwoorden bij het leidinggeven: het verhogen van de effectiviteit en efficiency met en door betrokken medewerkers. Meer info

Doelgerichte bruggenbouwer (man)

In de afgelopen 20 jaar heb ik de logistiek van meerdere bedrijven (mede) opgezet en verbeterd op grote lijnen en in details. Ik weet snel de bottlenecks te vinden en op te lossen. Ik ga de werkvloer op om oorzaak en gevolg te achterhalen. En nog belangrijker; ik weet het vertrouwen te winnen van de medewerkers, want dat is nodig om een organisatie volledig te doorgronden en verder te helpen. Mijn manier van werken heb ik ontwikkeld tijdens mijn detacheringen en banen in loondienst. Daardoor heb ik veel mooie logistieke klussen mogen klaren. Ik maak complexe logistiek simpeler en werkbaar voor iedereen. Bedenk creatieve oplossingen, voer ze uit en borg ze.  

Ik ben een doelgerichte bruggenbouwer en verbinder van mensen. Zo fix ik de klus.

Ik ga altijd op zoek naar het beste antwoord op de vraag. Dat doe ik door mee te kijken op de werkvloer, met mensen te spreken en goed te luisteren. Samen met de opdrachtgever kijk ik naar de logistieke organisatie. Welke processen verlopen naar wens en waar is verbetering mogelijk. Ik denk mee en adviseer over passende verbeteringen voor de logistieke processen. Ik geef de organisatie handvatten en advies zodat de juiste beslissingen genomen kunnen worden. Meer info