• darkblurbg

Ik zoek een ervaren interim Marketeer     Ik ben een ervaren interim Marketeer

Kies uit zeer ervaren en direct beschikbare ervaren interim Marketeers:

  • Dit op interim, freelance of ZZP basis
  • Normaliter binnen 48 uur meerdere geschikte en beschikbare ervaren interim Marketeers voorgesteld
  • Ervaren professionals staan bij Bureau Ad Interim ingeschreven
  • No match no pay (u betaalt pas als een interimmer / freelancer / ZZP-professional bij u aan het werk gaat)
  • Wij hanteren een veel lagere bemiddelingsfee dan het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. Klik hier voor onze tarieven.
  • Interimmers uit uw regio actief
  • Geen concurrentie- en relatiebeding

Een aantal profielen van onze ervaren interim Marketeers

Stevige persoonlijkheid (vrouw)

Ik ben een gesprekspartner, een projectmanager, heb leidinggevende capaciteiten (en ervaring) maar ben ook niet bang om zelf mijn handen uit de mouwen te steken. Ik ben academisch geschoold, analytisch, hands-on en ik ben een stevige persoonlijkheid met een eigen mening, maar sociaal vaardig. In alle jaren dat ik werkzaam geweest ben in veel verschillende bedrijven, heb ik daar altijd heel snel mijn plek kunnen vinden en met iedereen een goeie samenwerking kunnen opbouwen.

Meer info

Inspirerende motivator (vrouw)

Ik verzorg brandstrategieën en vertaal deze zowel naar strategische als operationele sales & brand implementaties. Ik onderzoek wat de juiste communicatiestrategie is voor organisaties, waarop ik brand en sales interacties aanga met de interne en externe omgeving om kostbare relaties en een sterke reputatie op te bouwen. Denk aan interne & externe communicatiestrategieën, sales tools, social mediacampagnes en events.

Ik verbind heel bewust communicatie & marketing met een neuro linguïstische manier van werken. Dit betekent dat ik een werkwijze hanteer die gebaseerd is op de volgende elementen:

  • Modelleren - menselijke vermogens overdraagbaar maken met behulp van psychologische technieken. Analyse van de subjectieve ervaring
  • "perceptie" - het bepalen van patronen in de beleving.
  • Communicatietechnieken - manieren om harmonieuze relaties op te bouwen en boodschappen te verhelderen en te versterken.

Meer info