• darkblurbg

Ik zoek een marketing professional     Ik ben een marketing professional

Kies uit de beste en direct beschikbare ervaren interim marketing professionals:

  • Dit op interim, freelance of ZZP basis
  • Binnen 48 uur meerdere geschikte en beschikbare ervaren interim marketing professionals voorgesteld
  • Ervaren professionals staan bij Bureau Ad Interim ingeschreven
  • No cure no pay
  • Wij hanteren een lage bemiddelingsfee van 9% in plaats van het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. U kunt zelf bepalen wat u wilt betalenKlik hier voor onze tarieven.
  • Interimmers uit uw regio actief
  • Geen concurrentie- en relatiebeding

Profiel van één van onze ervaren interim marketing professionals

Recht door zee (vrouw)

De afgelopen 20 jaar heb ik een brede ervaring opgedaan binnen het marketingvak, zowel in een B2B als B2C omgeving. Dankzij deze brede kennis ben ik inzetbaar op strategisch, tactisch en operationeel vlak. Mijn expertise ligt in het opstellen van marketingplannen, het ontwikkelen van waardeproposities, productmanagement en het aansturen van projecten zoals campagnes. Ik vind het erg belangrijk om de klant centraal te stellen vanuit customer insights om zo een optimale marketingaanpak neer te zetten. Als persoon ben ik  resultaatgericht, analytisch en kom ik snel tot de kern. Ik ben een echte aanpakker, recht door zee, communiceer helder, heb veel energie en doorzettingsvermogen. Meer info