Professional nodig? Wij zijn in heel Nederland actief en zijn niet regio gebonden.

Ervaren interim project controller

  • Home
  • Ervaren interim project controller

Ervaren interim project controller

Kies uit zeer ervaren en beschikbare interim project controllers:

  • Dit op interim, freelance of ZZP basis
  • Normaliter binnen 48 uur meerdere geschikte en beschikbare ervaren interim project controllers
  • Ervaren zelfstandige professionals staan bij Bureau Ad Interim ingeschreven. Zelfstandig wil zeggen: professionals die ook ingeschreven staan bij de KvK.
  • No match no pay: u betaalt pas als er een Overeenkomst van Opdracht tussen u en de zelfstandige (interimmer / freelancer / ZZP-professional) tot stand komt.
  • Wij hanteren een veel lagere bemiddelingsfee dan het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. Klik hier voor onze tarieven.
  • Interimmers / freelancers / zzp'ers uit uw regio.

Profiel van één van onze ervaren interim project controllers

Initiatiefrijk en daadkrachtig (man)

Ik ben een ervaren, initiatiefrijke en daadkrachtige senior professional met veel ervaring in verschillende rollen, zowel bij de overheid als ook het bedrijfsleven. Mijn presentatie is vriendelijk, openhartig en professioneel. Ik ben in eerste plaats een doener, maar tevens een bewezen denker met oog voor detail en gericht op te behalen resultaten, zowel individueel maar zeker ook als team. Ik durf te confronteren, maar ik ben gericht op samenwerking en verbinding. Ik geniet ervan om mijn omgeving te inspireren en te motiveren en ik ben organisatie- en bestuurlijk sensitief.

Mijn inhoudelijke kennis is zeer breed: administratieve organisatie (AO), (strategisch) adviseur, audits (proces & rechtmatigheid), bedrijfsvoering, BBV algemeen & specifiek, (concern)control, doelmatigheid & doeltreffendheid onderzoeken (213A), financiën, gebiedsontwikkeling, interne beheersing (IB), openbaar beheer, planeconomie, plankosten, planning & control, regiomarketing, risicomanagement, sociaal domein, vastgoed, vennootschapsbelasting, werkvoorziening en zorg. Ik hanteer een objectieve benadering van zaken. Ik weet hoe (financiële) bedrijfsvoering gegevens tot stand komen, ik denk procesmatig en ik ben ik staat om vraagstukken in (financieel) economische termen te vertalen en te presenteren. Met mijn kennis van (financiële) verslaggeving ben ik in staat onjuistheden in (financiële) informatie te detecteren en te corrigeren. Ik weet hoofd- en bijzaken goed te scheiden en ik ben een prettige en professionele gesprekspartner voor het management. De passie voor het vak en de behoefte kennis en inzicht te delen ten gunste van een positieve ontwikkeling, maakt mij een betrokken en toegewijde teamspeler. Mijn belangrijkste drijfveer: "Een organisatie samen verder brengen!" Meer info