• darkblurbg

Ik zoek een ervaren project leider     Ik ben een ervaren project leider

Kies uit zeer ervaren en direct beschikbare ervaren interim project leiders:

  • Dit op interim, freelance of ZZP basis
  • Normaliter binnen 48 uur meerdere geschikte en beschikbare ervaren interim project leiders voorgesteld
  • Ervaren zelfstandige professionals staan bij Bureau Ad Interim ingeschreven. Zelfstandig wil zeggen: professionals die ook ingeschreven staan bij de KvK.
  • No match no pay: u betaalt pas als er een Overeenkomst van Opdracht tussen u en de zelfstandige (interimmer / freelancer / ZZP-professional) tot stand komt.
  • Wij hanteren een veel lagere bemiddelingsfee dan het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. Klik hier voor onze tarieven.
  • Interimmers / freelancers / zzp'ers uit uw regio.

Profielen van een aantal van onze ervaren interim project leiders

Doelgerichte projectleider (man)

Vanuit een helicopterview realiseer ik op planmatige wijze projectdoelen op het gebied van ERP-TMS-WMS selectie, implementatie en/of optimalisatie of op het gebied van Procesverbetering. In mijn rol als projectleider richt ik mij zowel op de projectmanagement taken (planning, projectbeheersing, voortgang, team sturing) als op de verandermanagement taken (mensen meekrijgen in de verandering en stakeholdermanagement).

Ik ben een sterke, ervaren en doelgerichte projectleider. In een sterk veranderende omgeving weet ik snel duidelijkheid te creëren, mijn teams mee te krijgen en resultaat te boeken. Los van de resultaten word ik als een heel prettig persoon om samen mee te werken ervaren. Nuchter, duidelijk maar ook met humor! Ik lever een succesvolle project, zowel in tijdigheid, in draagvlak en in budget. Meer info