• darkblurbg

Ik zoek een interim schoolleider VO     Ik ben een interim schoolleider VO

Kies uit zeer ervaren en direct beschikbare ervaren interim schoolleiders in het voortgezet onderwijs:

  • Dit op interim, freelance of ZZP basis
  • Normaliter binnen 48 uur meerdere geschikte en beschikbare ervaren interim schoolleiders
  • Ervaren professionals staan bij Bureau Ad Interim ingeschreven
  • No match no pay (u betaalt pas als een interimmer / freelancer / ZZP-professional bij u aan het werk gaat)
  • Wij hanteren een veel lagere bemiddelingsfee dan het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. Klik hier voor onze tarieven.
  • Interimmers uit uw regio actief
  • Geen concurrentie- en relatiebeding

Profiel van één van onze ervaren interim schoolleiders

Werkt graag vanuit gedachtegoed van Covey (vrouw)

Ik ben een ervaren (a.i.) schoolleider, beleidsmedewerker en teamcoach. Ik heb ervaring in het leidinggeven aan een schoolorganisatie in lastige omstandigheden. Een team coachen, begeleiden, verbinden en ontwikkelen. Vanuit vertrouwen werken aan een professionele organisatie. Mijn vakmanschap zie je terug in mijn planning en organisatie. Vanuit chaos / fusie een organisatie opzetten, uitbouwen en borgen. Beleidsmatig sterk, nieuwsgierig en leergierig. Open en eerlijk, contacten leggen en onderhouden, vooruitkijken en uitdagingen oppakken. Mijn inspiratie haal ik uit de uitdaging en ik werk graag vanuit het gedachtegoed van Covey.

Meer info