Professional nodig? Wij zijn in heel Nederland actief en zijn niet regio gebonden.

Ervaren interim teamleider voortgezet onderwijs

  • Home
  • Ervaren interim teamleider voortgezet onderwijs

Ervaren interim teamleider voortgezet onderwijs

Kies uit zeer ervaren en beschikbare interim teamleiders voortgezet onderwijs:

  • Dit op interim, freelance of ZZP basis
  • Normaliter binnen 48 uur meerdere geschikte en beschikbare ervaren interim teamleiders voortgezet onderwijs
  • Ervaren zelfstandige professionals staan bij Bureau Ad Interim ingeschreven. Zelfstandig wil zeggen: professionals die ook ingeschreven staan bij de KvK.
  • No match no pay: u betaalt pas als er een Overeenkomst van Opdracht tussen u en de zelfstandige (interimmer / freelancer / ZZP-professional) tot stand komt.
  • Wij hanteren een veel lagere bemiddelingsfee dan het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. Klik hier voor onze tarieven.
  • Interimmers / freelancers / zzp'ers uit uw regio.

Een aantal profielen van onze vele ervaren teamleiders voortgezet onderwijs

Durft beslissingen te nemen (man)

Vanuit mijn werk als coördinator in het onderwijs heb ik mij ontwikkeld als teamleider en unitleider. Werken in het V.O. is mijn grote passie en dat doe ik met heel veel plezier. De waarden die ik hierbij hanteer zijn: rust, regelmaat, duidelijkheid en voorspelbaarheid.
Ik heb veel ervaring in het onderhouden van contacten met basisscholen en met advisering en plaatsing van leerlingen in de brugklas.
Ik ben goed in het organiseren en leidinggeven en gelet op mijn ervaringen die ik heb opgedaan kan ik op een goede en waardevolle manier bijdragen aan het maken van goed onderwijsbeleid en het aansturen van een team docenten of een school. De laatste twee jaar heb ik mij intensief beziggehouden met het introduceren en uitvoeren van het zogenaamde flexrooster, een organisatiemodel waar veel keuzemogelijkheden in zitten voor zowel leerling als docent. Mijn collega’s ervaren mij als iemand met humor, een doorzetter, iemand die goed kan luisteren en beslissingen durft te nemen. Meer info

Gedreven onderwijsprofessional (vrouw)

Ik ben een gedreven onderwijsprofessional met veel ervaring, 15 jaar ervaring als lesgever in het Voorgezet Onderwijs. En 12 jaar ervaring als schoolleider / teamleider in het VO. Ik ken daardoor de werelden en werkwijzen van het voortgezet onderwijs. Mijn organisatorische talenten zijn goed ontwikkeld en ik heb een goede antenne voor verhoudingen. Ik ben in staat mensen, belangen en krachten te analyseren en hier op empathische wijze sturing aan te geven.

Ik ben strategisch georiënteerd en kan grote lijnen in de gaten houden. Mijn stijl van leidinggeven is participatief en stelt mij in staat mensen mee te krijgen in het bereiken van kwalitatief goede resultaten. Door mijn invoelend vermogen en goede communicatieve vaardigheden kan ik optreden als een natuurlijk netwerker. Wat projectleiderschap betreft heb ik ervaring als opdrachtgever, ken de opdrachtnemersrol en ken ook de uitvoeringspraktijk. Meer info