• darkblurbg

Ik zoek een interim verandermanager     Ik ben een interim verandermanager

Kies uit de beste en direct beschikbare ervaren interim verandermanagers:

  • Dit op interim, freelance of ZZP basis
  • Binnen 48 uur meerdere geschikte en beschikbare ervaren interim verandermanagers
  • Ervaren professionals staan bij Bureau Ad Interim ingeschreven
  • No cure no pay
  • Wij hanteren een lage bemiddelingsfee van 9% in plaats van het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. U kunt zelf bepalen wat u wilt betalenKlik hier voor onze tarieven.
  • Interimmers uit uw regio actief
  • Geen concurrentie- en relatiebeding

Een aantal profielen van onze ervaren interim verandermanagers

Ervaren coach en verandermanager (vrouw)

Ik ben een ervaren coach en verandermanager met 18 jaar leidinggevende ervaring, hoofdzakelijk opgedaan bij de overheid, het bedrijfsleven en de laatste 9 jaar in de zorg. Als coach en leidinggevende heb ik teams en projecten aangestuurd die in een verandering zaten. Als leidinggevende heb ik medewerkers begeleid in outsourcing trajecten en langdurig zieken weer op weg geholpen. Als externe consultant heb ik altijd geleerd me te richten op de wens van de klant en de daarbij aansluiting te vinden.

Het werken met mensen en hen te begeleiden tijdens grote veranderingen is mijn grote passie, zowel bij reorganisaties als persoonlijke veranderingen. Een ongezonde organisatie in chaos met ontevreden medewerkers, daar ligt voor mij de grootste uitdaging en lol. Omdat ik oprecht en zonder oordeel vanuit verbinding durf te zien en te horen wie ik tegenover me heb, kan ik mensen naar zichzelf laten kijken en hen op die manier leren hun gedrag aan te passen. Teams begeleid ik door eerst te gaan voelen wat er speelt door er tussen te gaan zitten en te praten met de mensen in de teams. Meer info

Bruggenbouwer (man)

Ik ben een bruggenbouwer bij uitstek en weet te verbinden. Ik zoek de overeenkomsten en bouw aan de relatie door te leveren. Ik ben betrouwbaar en stabiel met de kracht om mezelf kleiner te maken zonder de regie uit handen te geven. Ik werk stug door en kan me door lastige materie werken met een sterk uithoudingsvermogen en een goede koersvastheid. Ik ben tactisch, waar nodig ondersteunend. Met een gezond gevoel voor humor, ben ik een teamspeler. Met een Bedrijfskundig/Logistieke achtergrond liggen mijn inhoudelijke expertises op het gebied van vastgoed, contractmanagement, logistiek, inkoop, risico- en relatiemanagement (onderhandelen) binnen (semi-) overheidsbedrijven en dienstensector en Beheer en Onderhoud.

Verder heb ik zowel binnen de industriële als in de (semi-) overheidsomgeving ervaring met verandermanagement en het leiden van alle soorten van projecten en programmamanagement.

Een opdracht bij een woningcorporatie heeft mij inzicht gegeven in het proces van verduurzaming en de energietransitie van vastgoed.

De opdrachten binnen (semi-) overheidsorganisaties hebben mij een goede doorkijk gegeven in de uitdagingen rondom “publieke” assets en de relaties met gemeenten en stadsregio’s. De opdrachten hebben mij verder ook een goed inzicht gegeven in het Beheer en Onderhoud van o.a. woningcorporatie vastgoed, universitair vastgoed en stadse railinfrastructuur en het complexe krachtenveld rondom publieke opdrachtgevers en daarmee samenhangende stakeholders en zakelijke belangen. Meer info

Innoverend en daadkrachtig (man)

Ik kom uit een ondernemersgezin waardoor ik mij goed kan verplaatsen in de uitdagingen van een ondernemer en bestuurder. Daarnaast is het mij met de paplepel ingegoten om duurzaam, efficiënt en resultaatgericht te werken. Enkele eigenschappen die mij kenmerken:

Ik sta stevig in mijn schoenen, heb een no-nonsens instelling, houd van aanpakken, ben grensverleggend, sturend, heb gevoel voor humor, ben volhardend, zet puntjes op de i, zet graag kaders uit, ben kapitein op het schip, analytisch, integer, directief, duidelijk waar het moet en coachend waar het kan.

Ik vind het inspirerend om samen met de opdrachtgever en zijn medewerkers successen te behalen. Daarbij krijg ik energie van grote uitdagingen waarbij weerstand een rol speelt. Het optimaliseren van bedrijfsprocessen, evenwicht brengen in mensen-middelen-processen en organisaties naar een “next-level” brengen geven mij voldoening.

Mijn kracht is dat ik snel orde in de chaos kan scheppen en als het bedrijfsproces stagneert, dit weer vlot in beweging kan krijgen. Daarbij ben ik een deskundige op het gebied van het optimaliseren en digitaliseren van logistieke, administratieve, financiële en ICT processen. Als buitenstaander kan ik met een frisse blik en onpartijdigheid de huidige situatie analyseren en oplossingen aandragen. Daarbij heb ik uiteraard oog voor de rendementsontwikkeling van uw bedrijf en de capaciteiten van uw medewerkers. Hierbij maak ik graag gebruik van mijn coaching capaciteiten.

Het gezegde “zachte heelmeesters maken stinkende wonden” kom ik helaas maar al te vaak tegen. Ik doe het anders, mijn interventies gaan samen met oplossingen. Ik doe dit door duidelijk te zijn in mijn oordeel over situaties en ik schuw er niet voor om met een out of the box oplossing te komen. Ik ben een specialist in het succesvol veranderen-verbeteren-versterken van (inter)nationale bedrijven en (politieke)bestuurlijke omgevingen. Daarbij hecht ik waarde aan duurzame samenwerkingen en breng ik evenwicht tussen mensen, middelen en processen.

Door meer dan 20 jaar werkervaring binnen familiebedrijven, grote multinationals, MKB bedrijven en overheidsorganen weet ik wat er nodig is om organisaties efficiënt en wendbaar in te richten. Want als er één ding duidelijk is geworden door de huidige klantwens, is dat bedrijven efficiënt en wendbaar moeten zijn. Daarnaast ben ik door mijn ervaring snel in staat de vinger op de zere plek te leggen en een spiegel voor te houden. Door de combinatie van ervaring, capaciteiten en een helikopterview kan ik als geen ander binnen een kort tijdsbestek sturen naar een oplossing. Hierdoor is het voor de opdrachtgever mogelijk snel de Return On Investment te halen. Meer info

Ervaren en daadkrachtige people- en verandermanager (man)

Ervaren en daadkrachtige people- en verandermanager, omgevingsbewuste bestuurder, coach, verbinder en netwerker. Gedreven, ondernemend, met lef en een sterke sociale drive. Inspirerende, authentieke en betrokken teamplayer. Succesvol in organisatieontwikkeling, ook als maatschappelijk ondernemer in een landelijke en in een (groot)stedelijke context. Sterke wil om resultaat neer te zetten. Scherpe oriëntatie op in- en externe stakeholders. Focus op kwaliteit. Proactief, innovatief, pragmatisch, doelgericht en vasthoudend. Betrokken, out-of-the-box, diplomatiek, confronterend en respectvol.

Ambitie: managementrol op expertisegebieden in organisatie met veel opbouwvragen, waarbij (veranderingsprocessen op het gebied van) mens en organisatie, innovatie en toekomstbestendigheid, marketing & sales, professionaliteit, kwaliteit (TQM, INK, ISO), financiële bedrijfsvoering, communicatie, facilities, verbinding, relatiebeheer en stakeholdermanagement doorslaggevend zijn. Meer info

Energieke en ervaren change manager (man)

Energieke en ervaren verandermanager en business coach, gefocust op veranderingen om bedrijven toekomstbestendig te maken met ruime ervaring binnen de industrie, IT en zakelijke dienstverlening. Mens- en resultaatgericht en sta bekend om mensen in beweging en mee te krijgen bij veranderingen. Frisse blik, heldere analyse en duidelijke communicatie, concrete doelen, focus en een dosis humor zijn belangrijke onderdelen voor het succesvol implementeren van bedrijfs- en cultuurveranderingen.

Competenties: resultaatgericht, pragmatisch, inspireren, hands-on leiderschap.
Expertises: sales, changemanagement, business strategie, coaching. Meer info