• darkblurbg

Ik zoek een ervaren managing director     Ik ben een ervaren managing director

Kies uit zeer ervaren en direct beschikbare ervaren managing directors:

  • Dit op interim, freelance of ZZP basis
  • Normaliter binnen 48 uur meerdere geschikte en beschikbare ervaren managing directors voorgesteld
  • Ervaren professionals staan bij Bureau Ad Interim ingeschreven
  • No match no pay (u betaalt pas als een interimmer / freelancer / ZZP-professional bij u aan het werk gaat)
  • Wij hanteren een veel lagere bemiddelingsfee dan het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. Klik hier voor onze tarieven.
  • Interimmers uit uw regio actief
  • Geen concurrentie- en relatiebeding

Profielen van een aantal van onze ervaren managing directors

Ervaren CEO (man)

Ervaren CEO / managing director met een bewezen 'track record' in de online wereld. Ondernemer in hart en nieren! Veel ervaring in het onderhandelen, coachen, leidinggeven, aansturen en SEO. Uiterst succesvol in account management en salesmanagement. Veel affiniteit met cijfers, data, analyses en projectmanagement. Ik ben resultaatgericht, analytisch en een inspirator. Passie, plezier en positiviteit. Meer info

Ik maak me graag overbodig (man)

Als bedrijfs- en organisatie- “tuner” help ik (middel-)grote productiebedrijven en hun dienstverleners met het runnen & verbeteren van hun technisch-operationele processen. Ik heb meer dan 30 jaar ervaring binnen een groot bedrijf in diverse vakgebieden en in diverse managementrollen. Als Managing Director heb ik zowel de forse down sizing als de wederopbouw geleid. Hierdoor, en door de indrukwekkende transformatie vanuit innovatie van het moederbedrijf, ben ik nog meer geïnteresseerd geraakt in deze combinatie van innovatie en continue transformatie. Wat mij betreft noodzakelijk voor elk bedrijf gezien de snelle technologische ontwikkelingen.

Ik wil graag bedrijven tijdelijk helpen toekomstbestendig te worden en te blijven. Tijdelijk omdat ik mezelf ook weer overbodig maak. Ik initieer en creëer een flow waarin mensen excelleren en verbeteringen onvermijdbaar zijn. Daarna ga ik weer door naar nieuwe bestemmingen. Deze rol past in senior technische, operationele en kwaliteitsmanagement functies. Maar ook in een adviserende of toezichthoudende positie. Meer info

Innovative thinker (man)

Gekenmerkt als: Gedreven & initiatiefrijk, mensgericht en betrokken. Ik ben uitstekend in staat om (markt) kansen te signaleren en hierop te anticiperen (geen volger). Ik beschik over een gedegen netwerk, ik kom makkelijk binnen. Ik heb in de rollen van leidinggevende, MT- lid en als adviseur laten zien dat ik beschik over natuurlijk gezag naar zowel de harde- als de zachte kant van het menselijk kapitaal. Meer info