Professional nodig? Wij zijn in heel Nederland actief en zijn niet regio gebonden.

Ervaren productiemanager

  • Home
  • Ervaren productiemanager

Ervaren productiemanager | Freelance | Interim | ZZP

Kies uit zeer ervaren en beschikbare Ervaren productiemanagers:

  • Dit op interim, freelance of ZZP basis
  • Normaliter binnen 48 uur meerdere geschikte en beschikbare Ervaren productiemanagers
  • Ervaren zelfstandige professionals staan bij Bureau Ad Interim ingeschreven. Zelfstandig wil zeggen: professionals die ook ingeschreven staan bij de KvK.
  • No match no pay: u betaalt pas als er een Overeenkomst van Opdracht tussen u en de zelfstandige (interimmer / freelancer / ZZP-professional) tot stand komt.
  • Wij hanteren een veel lagere bemiddelingsfee dan het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. Klik hier voor onze tarieven.
  • Interimmers / freelancers / zzp'ers uit uw regio.

Een aantal profielen van onze ervaren interim productiemanagers

Breed inzetbaar (man)

Ik ben een leidinggevende op het gebied van productieprocessen met de nadruk op de levensmiddelenindustrie. Tevens heb ik ervaring in andere branches en in de facilitaire dienstverlening. Ik heb veel ervaring in het aansturen van medewerkers t/m MBO / HBO-niveau en het invoeren en uit laten
voeren van nieuwe instructies/werkwijzen.

Mijn sterke kanten zijn beslissen en organiseren, opleiden / ontwikkelen van de medewerkers. Ik ben bekend met SAP, ISO, HACCP en de principes van 5S, SMED, Lean, FMECA en autonoom onderhoud. Ik heb veel continuverbeterprocessen mogen begeleiden en ik doorzie de problemen. Tevens veel ervaring met allerhande
verpakkingslijnen, productielijnen en reststofstromen.

In de functie die ik zoek zijn contacten met verschillende mensen en afdelingen belangrijk evenals een
ambulante werkomgeving met afwisselende werkzaamheden. Ben een praktijkman en ben, daar waar
mogelijk en nodig, op de werkvloer zonder het overzicht te verliezen!

Meer info

Ervaren professional (man)

Ik ben een ervaren professional met meer dan 35 jaar werkervaring in Productie, Lean Six Sigma, Total Productive Maintenance, Supply Chain Management en in Engineering. Ik heb specifieke ervaring als productie manager en als consultant met het toepassen van Lean Management in diverse werkomgevingen. Ik maak daarbij graag gebruik van aanwezige kennis en kunde van medewerkers en laat hen deelnemen in de diverse projecten. Door medewerkers zelf met voorstellen te laten komen en deze door hen zelf uit te laten voeren, creëer ik draagvlak voor verandering.

Het beschrijven van werkprocessen en de samenwerking tussen diverse afdelingen zijn een vast onderdeel van mijn taken. Doelstellingen vertalen naar prestatie indicatoren op diverse afdelingen en lagen in een organisatie, het visualiseren ervan op prestatieborden en het invoeren en begeleiden van dagstarts en performance besprekingen zijn voor mij vaste onderdelen in het proces van verandering. Het coachen en begeleiden van organisaties in verandering loopt als een rode draad door mijn werkzaamheden.

Bij Fuji doorliep ik de school van Japans management, werken volgens doelstellingen en deze continu bewaken, bijsturen en verbeteringen invoeren.

Mijn sterke punten zijn: doelgerichtheid, analytisch vermogen en planmatig werken. People manager.

Meer info