Professional nodig? Wij zijn in heel Nederland actief en zijn niet regio gebonden.

Ervaren project manager

  • Home
  • Ervaren project manager

Ervaren project manager

Kies uit zeer ervaren en beschikbare project managers:

  • Dit op interim, freelance of ZZP basis
  • Normaliter binnen 48 uur meerdere geschikte en beschikbare ervaren project managers
  • Ervaren zelfstandige professionals staan bij Bureau Ad Interim ingeschreven. Zelfstandig wil zeggen: professionals die ook ingeschreven staan bij de KvK.
  • No match no pay: u betaalt pas als er een Overeenkomst van Opdracht tussen u en de zelfstandige (interimmer / freelancer / ZZP-professional) tot stand komt.
  • Wij hanteren een veel lagere bemiddelingsfee dan het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. Klik hier voor onze tarieven.
  • Interimmers / freelancers / zzp'ers uit uw regio.

Profielen van een aantal van onze ervaren interim project managers

All-round projectmanager (vrouw)

Ik ben een ambitieuze en enthousiaste sparring partner en een all-round projectmanager met 10+ jaar achtergrond in de consulting industrie, bij bedrijven in diverse sectoren: o.a. financieel, HR, zakelijke dienstverlening, agri en FMCG.

Ik heb ruime ervaring met strategie-implementatie, business planning & development, procesmanagement, klantgerichtheid en stakeholder management. Met mijn expertise adviseer en ondersteun ik organisaties - op interim basis - om hun strategische ambities te
realiseren. In (transformatie)trajecten leg ik de verbinding met essentiële specialisten in het team, houd ik het overzicht, en heb ik tegelijkertijd aandacht voor details en richt ik mij op het opbouwen en onderhouden van een relevant netwerk - allemaal om een optimaal resultaat te bereiken. Ik ben het gewend mee te bewegen binnen de politiek van een organisatie en zorgvuldig om te gaan met hiërarchie. Hoewel ik als zelfstandige werk, heb ik behoefte aan een netwerk van collega’s.

Ik ben proactief, leergierig, daadkrachtig, analytisch, planmatig, overtuigend, pragmatisch en een doorzetter. Meer info

Op zoek naar de verbinding (vrouw)

Een ervaren programma-/projectmanager, met interesse in en liefde voor het verbinden van mensen en inhoud. Niet vanuit een traditionele aanpak, maar in verbinding met de organisatie een passende aanpak vinden waarbij de meerwaarde van de mensen tot hun recht komt. Zodat er echt beweging en energie ontstaat. Mijn aanpak kenmerkt zich door een nieuwsgierige, pragmatische houding,
gericht op verbinding en samenwerking als een team. Nieuwsgierig naar de inhoud én de mensen. Ik heb een sterke drive voor kwaliteit, klantgerichtheid en professionaliteit. Daarbij maak ik graag gebruik van mijn ervaring als trainer/coach in de volleybalsport. Ervaren in
nationale en internationale context in zowel industrie als overheid, sport en bestuur. Meer info

Gedreven in verkoop (man)

Gedrevenheid in verkoop en ondersteuning is mijn kracht. Hierbij is mijn oog gericht op het realiseren en zichtbaar maken van echte “meerwaarde” voor alle betrokken partijen. Mijn presentatiestijl is levendig, onderhoudend en gericht op bedrijfsgroei en resultaat.
Ik beweeg mij gemakkelijk op elk niveau, van werkvloer tot aan hoger management en heb een sterke interesse in technologie, techniek, operationele processen en klantbehoefte. Deze interesse weet ik om te zetten in strategieën om groei te realiseren.
Door mijn open stijl van communiceren en het delen van kennis zoek ik binnen teams hoe ik de juiste aanvulling en versterking kan bieden om ambitieuze doelen te halen. Ik ben flexibel en ga met plezier uitdagingen aan. Meer info

Sturen op grote lijnen, ook oog voor detail (man)

Ervaren en gedreven (project/programma/lijn) manager die stuurt op de grote lijnen, maar de details niet uit het oog verliest. Ik leef me snel in de nieuwe situatie in en leg makkelijk contacten. Ik ben een doorzetter met een positief kritische houding. Dat helpt mij bij het vinden en realiseren van verbeteringen in samenwerkingen en processen. Ik ben een open persoon, kom rustig en beheerst over en beweeg me gemakkelijk in ambitieuze nationale & internationale omgevingen waar verschillende culturen en belangen samenkomen. Meer info

Hoge mate van persoonlijke betrokkenheid (vrouw)

Ervaren (project) manager/management consultant, al meer dan 30 jaar ervaring in het adviseren en (bege)leiden van teams /organisaties gedurende organisatorische (verander)trajecten in diverse sectoren (profit, non profit, semi-overheid).

Mijn stijl kenmerkt zich door een hoge mate van persoonlijke betrokkenheid, gedrevenheid en enthousiasme om samen met mijn (tijdelijke) collega’s resultaten neer te zetten. Ik hou van een praktische aanpak, communiceer helder, met aandacht voor de mens en focus op het beoogde resultaat. Meer info

Ervaring in de bouw en in de retail (man)

Ik ben een allrounder met ervaring in de bouw en in de retail. In beide vakgebieden strekt de ervaring zich niet alleen uit op het gebied van projectbegeleiding maar ook op het gebied van begeleiding tijdens de uitvoering.

Mijn specialiteit is een oplossing vinden voor complexe problemen, in gezamenlijkheid met alle betrokken partijen.
Mijn sterke punten liggen met name op het gebied van communicatie en volledigheid van afspraken. Vooraf onderkennen en in kaart brengen van de knelpunten en zodoende deze vooraf tackelen. Trachten niets aan het toeval over te laten. ”The details create the big picture”

Volgens collega-ondernemers ben ik:

  • Een oprecht geïnteresseerde luisteraar en innovatieve denker
  • Fijne persoon om mee samen te werken, denkt mee met eenieder, is erg betrokken en neemt beslissingen. In staat om iedereen vrijuit maximaal te laten presteren

Meer info

Ik kom snel tot de kern van de opgave (man)

Ik heb als directeur, interim manager en organisatieadviseur ruime ervaring in het leiden van complexe veranderings- en ontwikkelingsprocessen bij overheids- en not for profit organisaties en ben sterk in bedrijfsvoering. Ik kom snel tot de kern van de opgave waar de organisatie voor staat, weet samen met alle betrokkenen een visie en strategie te ontwikkelen en de stappen te zetten om de gewenste resultaten te bereiken en sluit aan bij de belevingswereld van de organisatie waarvoor ik werk.

Ik weet te verbinden en sla bruggen tussen soms conflicterende partijen. De te bereiken doelstellingen en resultaten zijn daarbij steeds leidend. Ik ben tactisch en behoud rust bij soms hectische veranderingen en weet daarmee vertrouwen te creëren bij de sleutelpersonen die bij transities betrokken zijn. Ik ben zichtbaar en betrokken, toon waardering en als het maar enigszins kan geef ik ruimte en ben ik coachend, zodat managers, medewerkers en teams zich optimaal kunnen ontwikkelen. Waar nodig ben ik daadkrachtig en treed ik sturend op. Ook beschik ik over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Meer info