Professional nodig? Wij zijn in heel Nederland actief en zijn niet regio gebonden.

Ervaren Projectmanager communicatie regio Dordrecht VACATURE

  • Home
  • Ervaren Projectmanager communicatie regio Dordrecht VACATURE

Ervaren Projectmanager communicatie regio Dordrecht VACATURE

Wij zijn z.s.m. op zoek naar een interim / freelance / zzp Ervaren Projectmanager communicatie regio Dordrecht voor 24 - 32 uur per week (8 uur per dag) vanaf eind november 2023 tot medio mei 2024. Opleidingsniveau: HBO. ​Start opdracht: Rond eind november 2023 en in overleg. Reageren vóór 12 september 2023 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Er worden gesprekken gehouden, je kunt nog reageren voor een eventuele 2e ronde.

Mocht deze vacature in bepaalde opzichten (functie-eisen, aantal uur, mogelijke startdatum) niet aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden, en ben je ervan overtuigd dat je wel een goede kandidaat bent, dan nodigen wij je uit om wel te solliciteren en jouw aandachtspunten daarbij kenbaar te maken.

Gedurende de publicatietermijn is een uitnodiging voor een gesprek al mogelijk. Werkzaamheden op locatie (voorkeur op dinsdag en donderdag) en deels vanuit huis.

Voor onze opdrachtgever (een creatief communicatiebureau met bijna 30 jaar ervaring in full-service oplossingen voor marketing- en communicatievraagstukken) zijn wij op zoek naar een ervaren en krachtige projectmanager communicatie met minstens drie jaar ervaring die zin heeft om tijdelijk het accountteam van onze opdrachtgever te versterken.

Ben jij die energieke zelfstarter die snel thuis is bij de klanten? Die deadlines een sportieve uitdaging vindt, de projectmatige touwtjes strak in handen houdt en de belangen van de klant veiligstelt zonder collega’s uit het oog te verliezen?

Wegens zwangerschapsverlof van een collega zoeken we tijdelijke versterking voor het accountteam.

In deze tijdelijke functie ben je de spil tussen de klanten en onze opdrachtgever. Je bent het aanspreekpunt voor de klant. Je coördineert projecten, brieft de in- en externe creatieven, haakt toeleveranciers aan en zorgt voor begrotingen en facturatie. Samen met een crea-collega en één van de senior accountmanagers vorm je een accountteam.

Wij vragen

  • Minstens drie jaar ervaring als projectmanager (marketing)communicatie
  • HBO denk- en werkniveau, bij voorkeur een media- of communicatie-opleiding
  • Kennis van en ervaring met off- en online media en social media
  • Kennis van en ervaring met Microsoft 365
  • Goede communicatieve vaardigheden en beheersing van het Nederlands (mondeling als schriftelijk), bij voorkeur ook het Engels
  • Een servicegerichte mindset en altijd op zoek naar oplossingen

Jij

  • Jij houdt van afwisseling in je werk en je bent een aanpakker. Jij hebt een grote liefde voor marketing, media en communicatie. Je ziet wat er moet gebeuren, weet wat er nodig is om je doel te bereiken en gaat daarvoor. Een beetje stress doet je niks, je houdt te allen tijde de kwaliteit onder controle en het belang van de klant. Je bent ondernemend, kan goed zelfstandig werken maar werkt ook graag in teamverband. En het spreekt voor zich dat je veel zin hebt om in een gezellig team mee te draaien.

Meer informatie verstrekken we bij interesse.


Meer informatie over / reageren op deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 66292)